lørdag, november 26, 2005

Endelig vant vi borte

Grimsby fikk sin første borteseier siden midten av oktober da de lørdag slo Oxford 3-2 borte i en dramatisk kamp. Det var en god seier av Grimsby, tiltross for at de slet noe bakover gjorde de nok til å vinne.

Innbyttere: 7. Kalala 28 minutter for Parkinson
Ubenyttede innbyttere: 10. Gritton, 12. R-Jones, 17. Downey, 23. Hegarty.
Slik var kampen:
Croft inn for Newey eneste endring siden sist. Ellers har jo Barwick gått ut på lån og unge Nick Hegarty får gledelig sjansen på benken.
En uegoistisk Michael Reddy forserte flere spillere og serverte Andy Parkinson som etter tre minutter enkelt kunne sette inn 1-0.
Oxford utlignet i starten av andre omgang ved Scott P Fitzgerald og dermed var det ny kamp.
Så etter 58 minutter ble Oxford redusert til 10 mann da vingen Chris Hackett ble utvist for en takling på Andy Parkinson.
Så tok Grimsby ledelsen igjen da Reddy igjen driblet av et par spillere, la ballen til Paul Bolland som sendte avgårde en suser rett i mål!
Parkinson måtte ut med skade etter 62 minutter, inn kom Jean-Paul Kamudimba Kalala.
Gary Cohen ga så Grimsby 3-1 like før slutt, men Justin Whittle ga Oxford straffe og Steve Basham reduserte til 2-3.
Tiden rant ut for Oxford og Grimsby tok tre herlige poeng hjem til Blundell Park.

fredag, november 25, 2005

Oxford på lørdag

Grimsby møter lørdag Oxford borte på Kassam Stadium.

Det blir uten Tom Newey som er suspendert, han erstattes av Gary Croft som nå er klar igjen.

Terry Barwick blir heller ikke med da han i uken gikk på lån til York.

Calvin Andrew har vært syk denne uken og det er usikkert på om han får flere kamper for klubben, etter lørdag ender nemlig låneoppholdet.

Klubben hadde håpet å få inn en ny spiller denne uken men mislyktes.

Rob Jones har trent lett denne uken og er med i 18 manns troppen som reiser sørover, bare to uker etter sin lyskeoperasjon.

lørdag, november 19, 2005

Kalala vraket da Grimsby tapte

Grimsbys lange rad med kamper borte uten tap er over etter at Wycombe vant 3-1.

Mest overraskende var det kanskje at stjernespiller Jean-Paul Kamudimba Kalala var vraket til fordel for Ciaran Toner som beholdt plassen fra forrige helg.

1-3 Roger Johnson (78)

Gule kort: Gary Jones (43), Tom Newey (76)

2. McDermott - 6. Whittle - 4. Ramsden - 3. Newey
9. Reddy - 19. Jones
Innbyttere: 10. Gritton 26 minutter for Jones, 20. Croft 10 minutter for Newey, 22. Andrew 10 minutter for Cohen
Ubenyttede innbyttere: 7. JPK Kalala, 14. Barwick
Wycombe tok vare på sjansene og ledet 2-0. Så fikk Michael Reddy to sjanser og reduserte til 2-1 like før pause.
En jevn omgang med mye bra spill. Det blir spennende å se hva som skjer i andre omgang.
I andre omgang startet Wycombe best, men Grimsby tok mer og mer over. Spesielt innbytter Martin Gritton kom nær, men skjøt like utenfor.
Men Wycombe kom tilbake og scoret 3-1 på et frispark og Grimsbys gode borteform gikk mot slutten.

fredag, november 18, 2005

Toppkamp

Ny tøff kamp på lørdag borte mot Wycombe som ikke har tapt denne sesongen, men med mange uavgjorte ligger de poenget bak Grimsby.

Grimsby har fått tilbake Jean-Paul Kamudimba Kalala fra landslagsoppdrag, men Ciaran Toner imponerte såpass forrige uke at det vil være høy konkurranse om å spille på sentral midtbane.

Gary Croft spilte også en omgang for reservene denne uken og kan få sin første kamp siden august etter et kneproblem.

Tom Taylor sliter med en ryggskade som ikke vil hele, mens Rob Jones er på vei tilbake etter lyskeoperasjon forrige uke.

lørdag, november 12, 2005

Tilbake på topp

Endelig vant Grimsby hjemme. Macclesfield ble sendt hjem med 3-1 tap og Grimsby inntok tabelltopp inntil videre.

Blundell Park, 3658 tilskuere

Innbyttere: 22. Andrew 10 minutter for Parkinson.
Ubenyttede innbyttere: 10. Gritton, 14. Barwick, 17. Downey, 20. Croft.
Slade om kampen
Manager Slade var lettet etter seieren. "Jeg er først og fremst lettet. Vi spilte bra fotball."

"Etter en god treningsuke var det godt å se at spillerne dro med seg arbeidet på banen," fortalte Slade som også fremhevet Gary Jones, Steven Mildenhall og Tom Newey av enkeltspillere.
PS: JPK Kalala sin kamp for Kongo mot Tunisia i Paris ble avlyst etter 65 minutter etter kampens tredje invasjon av tilskuere.
Det er som kjent store opptøyer i Paris om dagen grunnet skillet mellom fattig og rik.

fredag, november 11, 2005

Ukens hendelser

Grimsby møter Macclesfield i kveld
Sesongen røyner på og det er noen skadeproblemer. Rob Jones vil være ute en måneds tid da han trenger lyskeoperasjon, mens Andy Parkinson er tvilsom. Jean-Paul Kamudimba Kalala er på landslagsoppdrag for Kongo.

Prøvespillere har imponert
Bas Savage og Kris Gate har imponert på prøvespill og skal få trene med klubben fremover. Spissen Savage har i det siste spilt for Coventrys reservelag. Han skal være en uortodoks spiss som er best med ballen i beina til tross sin store høyde. Spilleren er en free agent nå.
Kris Gate er et ungt backtalent fra Newcastle.

lørdag, november 05, 2005

Ute av cupen

Grimsby røk ut i FA-cupens første runde etter 2-1 tap for Bristol Rovers hjemme.

15. Cohen - 7. Kalala - 8. Bolland - 11. Parkinson
Innbyttere: 4. Ramsden 61 minutter for R-Jones, 10. Gritton 16 minutter for G-Jones.
Ubenyttede innbyttere: 10. Gritton, 14. Barwick, 17. Downey, 18. Toner.
Andy Parkinson var tilbake hos fiskerne, mens Calvin Andrew ikke hadde tillatelse av Luton å spille i cupen.
En forblåst bane og det var lite spill.
Etter 28 minutter gikk Rob Jones ned skadet, spillet fortsatte og Junior Agogo scoret for Bristol Rovers! Dog et surt mål for om ikke Jones hadde ligget nede i feltet hadde Agogo vært i offside, dommeren hadde også anledning å blåse av da Mildenhall klarerte.
Simon Ramsden kom inn for Jones som hadde pådratt seg en lyskestrekk.
Men tidlig i andre omgang ble det balanse i regnskapet da Gary Jones satte et innlegg fra Andy Parkinson i nettet fra kort hold.
Kampen åpnet seg opp og det var sjanser til begge lag.
Så helt på tampen lurte Agogo offsidefellen og dermed 2-1!
Kampen ebbet ut og Grimsby er ute av alle cupene denne sesongen.

onsdag, november 02, 2005

Grimsby vil kvitte seg med Crane

Grimsby ønsker å kvitte seg med Tony Crane som ikke har maktet å spille seg inn i midtforsvaret.

Crane som har slitt med mye skader i sin langtidskontrakt med klubben er Bosman spiller i sommer og håper å kunne skaffe seg en ny klubb nå.

Manager Slade ønsker å forsterke laget med en to-tre spillere, men det er ingen tvil om at han må kvitte seg med noen før han kjøper inn nytt.

"Ja vi ønsker to spillere til. Forsvaret og den sentrale midtbanen er bra, men vi ser etter vinger og spisser," fortalte manager Slade nylig.

Ellers er Ciaran Toner tvilsom til cupkampen mot Bristol Rovers til helgen etter at han skadet ryggen under mandagens trening. Andy Parkinson er også tvilsom, mens Gary Croft er på vei tilbake.