lørdag, desember 31, 2005

Town snudde det

Grimsby avsluttet sesongen med sin tredje mulige seier i juleperioden da Wrexham ble slått 2-1 i en høydramatisk batalje.

Whittle var skadet og unggutten Andy Taylor (bildet) fikk sjansen på benken.

Wrexham - Grimsby 1-2
Racecourse Ground, 4527 tilskuere

Mål:
1-0 Michael Jones (42)
1-1 Michael Reddy (Cohen) (52)
1-2 Glenn Downey (Newey) (84)
Gule kort: Paul Bolland (86), Michael Reddy (90)

Grimsby (4-4-2):
1. Mildenhall
20. Croft - 4. Ramsden - 12. R-Jones - 3. Newey
15. Cohen - 18. Toner - 8. Bolland - 11. Parkinson
9. Reddy - 19. G-Jones
Innbyttere: 10. Gritton 45 minutter for R-Jones, 17. Downey 41 minutter for Ramsden, 7. Kalala 15 minutter for Croft.
Ubenyttede innbyttere: 22. A-Taylor, 23. Hegarty.

Etter at Wrexham startet best, kom Grimsby mer med i kampen. Rob Jones ble skadd på tampen av første omgang og Wrexham tok muligheten da de scoret ved Michael Jones etter 42 minutter.
Spissen Martin Gritton erstattet kaptein Rob Jones i pausen og Gary Jones gikk ned som stopper. Paul Bolland overtok kapteinsbåndet.
Høyreankelen til Simon Ramsden røyk så tidlig i andre omgang og han måtte bæres av på båre. Inn kom Glenn Downey som tok plass på siden av Gary Jones i midtforsvaret.
Så en nydelig ball inn fra høyre til Michael Reddy som mot keeper utlignet til 1-1 med en nydelig kipp! Et utrolig viktig psykologisk mål etter nettopp ha tapt sine to stoppere.
Kalala kom så inn for Croft kvarteret før slutt.
Så ga kulthelten Downey ledelsen da han headet inn et Newey frispark.
Dommeren viste så Bolland ut fire minutter før slutt for det han trodde var Bollands andre gule, men fjerdedommeren påpekte at Bolland stod uten kort. Bolland fikk derfor fortsette.
Tre minutter lagt til.
På overtid ble også en Wrexham spiller utvist.
Kampen ble blåst av, men en stygg episode skjedde da en Wrexham fan angrep Towns keeper Mildenhall. Mildy bare så dumt på supporterne og det gikk visst bra.
Tre poeng er bra fra kampen, men manager Slade må nok styrke laget før kampen mandag da Ramsden og R-Jones vil være ute lenge med sine skader, mens Bolland vil være suspendert.

onsdag, desember 28, 2005

Grimsby på topp

Det var ingen tvil om hva slags lag som var best i kveld da Grimsby tok hjem en komfortabel 3-0 seier.

20. Croft - 6. Whittle - 12. R-Jones - 3. Newey
Innbyttere: 4. Ramsden 5 minutter for Croft, 23. Hegarty 2 minutter for Reddy.
Ubenyttede innbyttere: 7. Kalala, 10. Gritton, 17. Downey.

mandag, desember 26, 2005

Grimsby vant igjen

Grimsby er tilbake i sporet etter at de slo Bury 2-1 på Boxing Day. Da Wycombe tapte ligger fiskerne nå bare ett poeng bak tabelltopp med en kamp tilgode.

Grimsby manglet bare en skadd John McDermott. Tom Taylor er også tilbake i trening etter et ryggproblem som har voldet han problemer siden han kom fra Viking.

Bury - Grimsby 1-2

Gigg Lane, 3249 tilskuere

1-0 Danny Reet (13)
1-1 Gary Jones (Tom Newey) (28)
1-2 Gary Cohen (Gary Croft) (75)

Gule kort: Andy Parkinson (20) , Justin Whittle (25), Rob Jones (60)

Innbyttere: 10. Gritton 7 minutter for Reddy.
Ubenyttede innbyttere: 4. Ramsden, 7. Kalala, 17. Downey, 23. Hegarty.
Grimsby hadde flere sjanser i starten med Michael Reddy som ble snytt for et straffespark. I steden var det Bury og Danny Reet som gikk opp i ledelse etter 13 minutter da et corner stoppet opp i gjørma foran mål hvor Reet stod.
Like etter lurte Reddy offsidefellen, men alene med keeper skjøt han over.
Et frispark fra Tom Newey ble slått inn, Gary Jones måtte rygge for å nå ballen men fikk et hode på ballen og headet inn 1-1!
Det var ikke så mye underholdning i kampen og en streaker på sokkelesten i andre omgang var nok den som fikk mest applaus i kampen.
Så mye mot spillets gang scoret fiskerne etter 75 minutter! Keeper misset på et innlegg fra Gary Croft og ballen falt til Gary Cohen som banket ballen inn fra 15 meter.
Grimsby ridde av stormen og tok med seg tre viktige poeng.

mandag, desember 19, 2005

Slade med ønskeliste

Det innrømmes nå fra Blundell Park at Simon Yeo står på klubbens ønskeliste. Den tidligere Lincoln-spissen har denne sesongen prøvd lykken med New Zealand Knights.

"Jeg ønsker og tror at vi kan få i stand noen avtaler i transfer vinduet. Jeg har en liste over spillere jeg ønsker, Simon Yeo står på den listen," innrømmet Slade.

Samtidig skal klubber fra de to øverste divisjonene være hypp på seks spillere. Ryktene forteller at Hull skal ha følere ute for Reddy. Hvem de fem andre er blir over i spekulasjoner, men trolig snakker man om Mildenhall, R Jones, Kalala, Bolland og Parkinson.

Manager Slade sier at han vil gjøre alt for å beholde spillerne, samtidig har klubben ikke råd til å si nei til et godt tilbud.

"Det har vært stor interesse i det siste. Jeg har fått kontakt fra flere Premier og Championship klubber om seks av mine spillere. Men alle er under kontrakt og jeg vil gjøre alt jeg makter for å beholde dem i klubben."

PS: Talentet Andy Taylor scoret syv mål for juniorlaget på lørdag. 17 åringen har vært nær ved å sitte på benken for førstelaget i det siste og sammenlignes med Michael Reddy på farten...

lørdag, desember 17, 2005

Darlington lagt på is

Dagens kamp mot Darlington ble avlyst grunnet en frossen bane.

Dommer Neil Swarbrick fant det ikke forsvarlig å spille kampen etter en inspeksjon i ett-tiden på kampdagen.

lørdag, desember 10, 2005

Piratene på røvertokt

JPK Kalala klarte ikke fitnesstesten på kampdagen, det klarte dog Rob Jones. Som kjent er John McDermott langtidsskadd. Vi ser også at midtbanespiller Paul Ashton (19) har fått en sjelden sjanse på benken.

Grimsby - Bristol Rovers 0-1

Blundell Park, 4739 tilskuere

Mål:
0-1, Chris Carruthers (80)

Gule kort: Andy Parkinson (79)

Innbyttere: 10. Gritton 28 minutter for G-Jones.
Ubenyttede innbyttere: 4. Ramsden, 17. Downey, 23. Hegarty, 25. Ashton.
Begge lag manglet litt i den siste delen av spillet. Pause 0-0.
Grimsby eide mye av spillet, men det var lite som skjedde foran noen av målene i andre omgang.
Så like før slutt fikk Bristol Rovers et frispark ved Chris Carruthers, ballen gikk muligens i Gary Croft og inn i mål.
Tiden rant ut og Bristol Rovers tok med seg tre poeng.

tirsdag, desember 06, 2005

Mariners snudde det mot Dale

Grimsby kom noe ufortjent under mot Rochdale, men i andre omgang satte man sjansene og vant 4-1!

11. Parkinson - 8. Bolland - 7. Kalala - 18. Toner
Innbyttere: 20. Croft 50 minutter for McDermott, 15. Cohen 30 minutter for Kalala.
Ubenyttede innbyttere: 4. Ramsden, 10. Gritton, 23. Hegarty.

Rob Jones kommer inn for Simon Ramsden, JPK Kalala kommer inn for Gary Cohen og Tom Newey kommer inn for Gary Croft. Ellers har unguttene Miles Chamberlain og Alan Lamb nå gått på lån til Unibond laget Eastwood Town, samtidig har Terry Barwick gått på lån til York.

For Rochdale starter Tony Gallimore som jo tidligere har spilt for Grimsby.

En jevn, men fartsfylt kamp. Rob Jones var nær i starten da han headet et frispark like utenfor.

Så etter 27 minutter tok Rochdale ledelsen, da et innlegg fra Grant Holt på høyre fant Richard Lambert på andre stolpe. Synd for Grimsby som hadde spilt bra før målet.
Rob Jones hadde en ny farlig heading like etterpå, men forsøket ble reddet på streken av en forsvarer og dermed fortsatt ledelse til Dale.
Like før pause måtte John McDermott bæres ut, trolig med en kraftig overtråkk i venstre ankelen. Gary Croft kom inn. Synd for Macca som i forrige uke annonserte at han vil fortsette en sesong til.
Michael Reddy med et fantastisk løp etter drøye timen la igjen til Gary Jones som enkelt kunne gjøre 1-1. Men for et forarbeid av Reddy!
Så var kampen snudd da Gary Cohen headet inn et corner! Rob Jones ga så 3-1, Towns tredje mål på 7 minutter! Kampens store spiller, Michael Reddy, la så på til 4-1 på overtid med en ny perle!