Gult kort: Paul Bolland (90), Gary Croft (90), Martin Gritton (90)

1. Mildenhall
2. McDermott - 12. R-Jones - 28. Bloomer - 3. Newey
15. Cohen - 32. Woodhouse - 8. Bolland - 11. Parkinson
9. Reddy - 31. Mendes
Innbyttere: 20. Croft 45 minutter for McDermott, 10. Gritton 23 minutter for Parkinson.
Ubenyttede innbyttere: 14. Barwick, 17. Downey, 18. Toner.
Spissen Gary Jones ute med en vond tå, stopper Ben Futcher er suspendert, mens JPK Kalala fremdeles er i Egypt med Kongo. Justin Whittle viser fremgang etter sin langtidsskade. Simon Ramsden er klar igjen etter skade, men skal være i samtaler med Rochdale. Den nye signeringen fra Hull, Curtis Woodhouse, får sin debut fra start og skyver ut Toner.
Et halvdusin med klubber har meldt sin ankomst til kampen i dag, blant dem Premier League klubben Charlton. Spekulasjonene går nå på hvem man ser på, mest spennende på Grimsby er nok Mildenhall, Jones, Bolland og Reddy.
Grimsby tok ledelsen like før halvtimen da et skudd fra Michael Reddy endret retning!
En offsidefelle mislyktes like etter og Peter Gain utlignet.
Posh var best i andre omgang og etter 71 minutter rundet Peterborough på høyre og Danny Crow fikk god plass til å heade inn 2-1 ledelse.
Reddy ble gjennomspilt av Croft like før slutt, men krasjet med keeper. Keeper ble liggende, men spillet fikk fortsette og Mendes var svært nær.
Keeperen ble såpass skadet at han ikke kunne fortsette. Med ingen keeper på benken måtte utespilleren Richard Logan inn mellom stengene de siste 9 minuttene.
Logan var ikke så sikker og Grimsby presset på i slutten.
Åtte minutter ble lagt til! Det ble mye temperatur og frustrasjon i slutten og tre Grimsbyspillere fikk gule kort.
Keeper Mildenhall gikk frem helt på tampen, men heller ikke det hjalp for Grimsby tapte sin syvende hjemmekamp denne sesongen.

fredag, januar 27, 2006

Woodhouse klar

Grimsby har signert Curtis Woodhouse fra Hull på en halvannen år lang kontrakt.

Midtbanespilleren var i sin tid ansett som et stort talent og har spilt for England U21.

Woodhouse kan få sin debut mot Peterborough på lørdag.

tirsdag, januar 24, 2006

Misset på tabelltopp

Grimsby misbrukte sjansen til å innta tabelltopp, da tabelljumbo Stockport ble for sterke.

Stockport - Grimsby 2-1

Edgeley Park, 3860 tilskuere

Mål:
0-1 Michael Reddy (Cohen) (48)
1-1 Adam Le Fondre (72)
2-1 Adam Le Fondre (79)

Gule kort: Ben Futcher (17), Gary Croft (56), Toner (83), Jones (87).

2. McDermott - 5. Futcher - 12. R-Jones - 20. Croft
15. Cohen - 18. Toner - 8. Bolland - 11. Parkinson
Innbyttere: 10. Gritton 11 minutter for Mendes.
Ubenyttede innbyttere: 3. Newey, 14. Barwick, 25. Ashton, 28. Bloomer.
Gary Jones står over med en vond tå, så vond at han sliter med å ta på seg sko! Simon Ramsden, Nick Hegarty, John Lukic jr. og Justin Whittle er alle langtidsskadde, mens Jean Paul Kamudimba Kalala er opptatt med Afrikamesterskapet for Kongo.
Grimsby kom godt i gang og Cohen hadde en heading i stolpen. Etterhvert tok Stockport mer og mer over.
Like før pause fyrte Ciaran Toner avgårde en kanon, men keeper fistet skuddet over til corner.
Grimsby tok ledelsen tidlig i andre omgang da Michael Reddy fikk en ball fra Cohen og avsluttet med et fantastisk skudd.
En generaltabbe av McDermott ga Bramble en gratis sjanse. Men forbi keeper Mildenhall snublet spissen foran åpent mål! En utrolig bom!
Så markeringssvikt i Grimsbyforsvaret og Adam Le Fondre kunne enkelt utligne til 1-1 drøye kvarteret før slutt.
Målet ga Stockport ny tro og Grimsby måtte forsvare seg.
Nytt enkelt mål til Stockport kom 10 minutter før slutt da innbytter Adam Le Fondre nettet igjen. Grimsbys varemerke denne sesongen har vært et solid forsvar, men i dag raknet det fullstendig!
Fire minutter ble lagt til. Stopper Ben Futcher hadde et hardt venstrebensskudd, men keeper reddet.
Det hele ebbet ut og Stockport vant 2-1.

mandag, januar 23, 2006

Notiser

Grimsby møter Stocport tirsdag kveld. Whittle og Ramsden er skadde, mens Kalala er i Egypt.

Jean Paul Kamudimba Kalala er nemlig opptatt med Afrikamesterskapet fortiden. Kongos første kamp endte med 2-0 seier over Togo, Kalala var ubenyttet reserve.

Michael Reddy er nå linket til League One klubben Blackpool. Grimsbys toppscorer står med 9 seriemål denne sesongen.

Grimsby er nå linket til Swanseas venstre ving Marc Goodfellow. En låneavtale er aktuelt.

Christian Steen som ble linket til Grimsby tidligere i måneden takket i helgen nei til Tromsø, da han skal ha fått et tilbud fra utlandet. Vi sjekket opp med en representant på Blundell Park. "Nei, vi trenger ikke flere stoppere etter at vi kjøpte Futcher," heter det.

Det har heller ikke vært noen bud på stopperen Rob Jones. "Neida, Rob Jones blir i klubben!"

lørdag, januar 21, 2006

Poengdeling mot Torquay

Etter en god start de første ti minuttene hvor Andy Parkinson ga Town ledelsen, tok Torquay mer og mer over og utlignet rundt halvtimen. Så da alt håp så ute, headet Ben Futcher inn et frispark fra Tom Newey! Men kampen var ikke slutt og Tony Bedeau scoret sitt andre for å gjøre 2-2.

2-2 Tony Bedeau (88)

Gule kort: Ben Futcher (37), Mendes (63), Croft (72), Newey (83), Cohen (90).

20. Croft - 5. Futcher - 12. R-Jones - 3. Newey
31. Mendes - 18. Toner - 8. Bolland - 11. Parkinson
9. Reddy - 19. G-Jones
Innbyttere: 10. Gritton 28 minutter for Gary Jones, 15. Cohen 16 minutter for Reddy.
Ubenyttede innbyttere: 2. McDermott, 14. Barwick, 28. Bloomer.
En flott pasning fra Mendes sendte igjennom Parkinson som kuttet inn fra høyre og la på til 1-0 tidlig i første omgang!
Toner og Futcher bommet på taklinger og Tony Bedeau kunne lette utligne etter 34 minutter.
Så i andre omgang kom Grimsby nær ved Gary Jones, men målet hans ble annullert for dytting i feltet.
Så da alt håp så ute, headet Ben Futcher inn et frispark fra Tom Newey!
Torquay kom så tilbake, da Tony Bedeau kontret inn 2-2 etter at Grimsby tapte et corner.
På slutten var det Hawaii hvor Mendes og Gritton kom veldig nær, Torquay hadde også flere fete muligheter.

tirsdag, januar 17, 2006

Målløst mot Darlington

Grimsby klarte ikke å komme forbi Darlingtons forsvar. Etter en god første omgang, ble det tammere i andre omgang og fiskerne måtte nøye seg med ett poeng.

Croft starter i steden for Bloomer, mens McDermott var på benken. Det samme var Junior Mendes som ble signert på mandag.

Darlington - Grimsby 0-0

The 96,6 TFM Darlington Arena, 3924 tilskuere

Gult kort: Ben Futcher (87)

Innbyttere: 2. McDermott, 10. Gritton, 14. Barwick, 28. Bloomer, 31. Mendes.

mandag, januar 16, 2006

Mendes signerer

Grimsby har signert Huddersfields Junior Mendes på lån for resten av sesongen.

Den hurtige angriperen på 29 år har landskamper for Montserrat.

Mendes kan få sin debut for Grimsby allerede på tirsdag mot Darlington.

lørdag, januar 14, 2006

Vant på dårlig dag

Grimsby viste frem sin egenskap til å vinne poeng denne sesongen på dårlige dager. For Mansfield hadde nok fortjent minst ett poeng i denne kampen, men fiskerne vant 2-1.

Grimsby - Mansfield 2-1

Blundell Park, 4506 tilskuere

Mål:
1-0 Michael Reddy (Andy Parkinson) (10)
1-1 Richard Barker (straffe) (79)
2-1 Andy Parkinson (85)

Gult kort: Steven Mildenhall (72) , Tom Newey (90)

28. Bloomer - 5. Futcher - 12. R-Jones - 3. Newey
Innbyttere: 10. Gritton 9 minutter for G-Jones, 20. Croft 9 minutter for Bloomer, 24. North 1 minutt for Reddy.
Ubenyttede innbyttere: 14. Barwick, 17. Downey.
Mariners første kamp på 12 dager.
Ben Futcher får sin debut fra start. Whittle, McDermott og Ramsden er ute med skade, Tommy Taylor, Nick Hegarty og Jermaine Palmer likeså. Kalala er på oppdrag for Kongo.
Reddy fikk seg en smell i foten tidlig i kampen, men fortsatte. Så etter 10 minutter serverte Andy Parkinson til Michael Reddy som konverterte til 1-0!
Mansfield var ikke ueffne og Rob Jones reddet på streken etter drøye kvarteret.
Paul Bolland stod frem på et Grimsbylag som slet i andre omgang.
Mildenhall måtte også levere et par tigersprang for å holde Grimsby foran.
Så 11 minutter før slutt blåste dommeren straffe til Mansfield etter at Bolland feltet en mann i feltet. Bolland skadet seg i taklingen og måtte gå av skadet.
Richard Barker steppet opp, Mildenhall gikk til den ene siden og ballen gikk den andre veien til 1-1.
Alle trodde Rob Jones utlignet like etter, men linjemannen vinket for offside.
Så et nydelig løp fra Tom Newey, ballen kom til Michael Reddy som forsøkte først før Andy Parkinson satte inn 2-1 på returen fem minutter før slutt!
Fire minutter ble lagt til.

Futcher får sin debut

Grimsby møter Mansfield hjemme på lørdag.

Nysignerte Ben Futcher er forventet å gå rett inn i midtforsvaret ettersom Justin Whittle og Simon Ramsden er skadde. Backene John McDermott og Gary Croft er tilbake etter skade og kan få en plass på benken.
Spissen Michael Reddy har slitt med en skade den siste uken, men er klar igjen etter at han trente torsdag.
JPK Kalala er med DR Kongo i forberedelser til Afrika mesterskapet, dermed får nok Terry Barwick plass på benken.
Ungguttene Jermaine Palmer (rygg), Tommy Taylor (lyske) og Nick Hegarty (ankel) er også ute.

Manager Russell Slade vil nok signere en ny spiller snart og Hull vingen Kevin Ellison er trolig på vei. "Januar er en utrlolig viktig måned for oss. Vi spiller på hver eneste lørdag og tirsdag nå og målet er å holde oss på topp tre ut måneden. Jeg ser for forsterkninger og håper å få inn enten en ving eller en spiss så fort som mulig.

Grimsby (4-4-2), trolig lag:
Innbyttere: 2. McDermott, 10. Gritton, 14. Barwick, 20. Croft, 22. Taylor

torsdag, januar 12, 2006

Futcher til Grimsby

Sønnen til Paul Futcher har signert for Grimsby! Ben Futcher som er en 24 årig stopper kommer gratis fra Boston.

Futcher var riktig god for Lincoln, men har ikke lykkes etter at han signerte for Boston i sommer som var. Nå håper han å lykkes i sin nye klubb. "Jeg hørte om interessen fra Grimsby og kastet meg over telefonen til Slade."

Overgangen betyr at Grimsby neppe vil signere den norske stopperen Christian Steen som var ønsket på prøvespill. Steen har denne uken trent med Sunderland i håp om en avtale med Premier League-klubben og har hatt Town på hold.

"Ja, dette er nok trolig kroken på døra for Steen," kunne en klubbtalsmann fortelle oss.

Svensken som også var aktuell kommer nok heller ikke. "Svensken har blitt skadd og kommer ikke nå."

fredag, januar 06, 2006

Hegarty fornyer

Talentfulle Nick Hegarty har fått fornyet tillitt og har signert en ny 18 måneders kontrakt.

19 åringen endte sin kontrakt nå i januar, men har gjort det såpass bra at han får sjansen til å etablere seg som førstelagsspiller.

Hegarty som er fra Pontefract og startet karrieren i Sheffield Wednesday er venstrebent og har blitt brukt både som back, ving og spiss.

"Dette er stort for meg," forteller Hegarty som også har en klausul om ett år til. "Det første delmålet er nådd, nå skal jeg kjempe meg inn mer fast på førstelaget."

Flere unggutter gjør det bra om dagen. Alan Lamb og Miles Chamberlain er fortiden på lån til non-league klubben Eastwood hvor de har imponert stort.

Vi snakket med klubbrepresentat, Malcolm Storer, om de lovende talentene.

"Miles og Alan gjør det virkelig bra. Jeg snakket med Miles' sine foreldre i hans første kamp, og de var noe sjokket da de så han ble brukt på venstreback. Siden den gang har manageren vårs fått han inn som stopper og vi har vunnet de to siste kampene med Miles sentralt i forsvar og Alan som anker på midten."

"Begge spillerne er av mye bedre kvalitet enn hva vi er vant med! Miles er bare 18 (fylte 19 nylig, red. anm.), men er en skikkelig klasse spiller. Alan er fantastisk på midtbanen og stopper aldri å løpe! De vil begge være med oss for minst en måned til, men om manageren våres spør Russell Slade er jeg sikker på at låneperioden kan bli forlenget."

Siste om nordmannen

Siste nytt i saken om den aktuelle nordmannen er at agenten har lovet at vedkommende skal komme over helgen. Dog er det konkurranse om spilleren så det er en lang vei å gå.

Også en svenske skal være aktuell da manager Slade ønsker å forsterke stallen til sesongavslutningen.

torsdag, januar 05, 2006

Grimsby etter nordmann

Manager Russell Slade vil ha inn to-tre nye spillere i løpet av kort tid. En av dem kan bli en nordmann.

Grimsby Norge kjenner nemlig til at et av navnene som vurderes spilte i fjorårets tippeliga. Den kontraktsløse spilleren har kamper for Norge på U-21 nivå.

Tross at flere store norske klubber har han på ønskelista, vil den storvokste forsvareren nå prøve seg i utlandet.

Vi vet navnet på spilleren, men kan dessverre ikke gå ut med det nå i fare for at konkurrenter skal få nyss om den aktuelle.

onsdag, januar 04, 2006

Crane forlater redet

Tony Crane har nå forlatt klubben, etter at han aldri kom inn i varmen hos manager Slade.

Crane slet med store skadeproblemer i sin tid hos fiskerne. At han benyttet denne tiden til å få i seg mer enn nok føde var ikke særlig populært hos trenerne.

Nå går han til Conference North klubben Worksop.

"Vi ønsker Crane alt vel der," sa Slade i en kort kommentar.

mandag, januar 02, 2006

Rekken brutt

Etter tre strake seire i juleperioden sa det slutt i dag etter 2-1 tap hjemme mot Carlisle. "Det ble nok en kamp for mye dette for spillerne mine, men jeg syns alle gjør så godt de kan," fortalte Slade.

Grimsbys mål kom etter et herlig langskudd fra Ciaran Toner, Tom Newey bommet også på et straffe, mens Hegarty traff tverrleggeren.

15. Cohen - 18. Toner - 8. Bolland - 11.Parkinson
Innbyttere: 10. Gritton 24 minutter for G-Jones, 14. Barwick 24 minutter for Cohen, 23. Hegarty 6 minutter for Reddy.
Ubenyttede innbyttere: 7. Kalala, 17. Downey.

søndag, januar 01, 2006

Skademareritt før mandagens kamp

Andre nyttårsdag er det tabellfirer Carlisle som står for tur på Blundell Park.

Grimsby har store skadeproblemer i forsvar og har tatt inn Matt Bloomer på lån fra Lincoln. Matt gikk jo gradene i klubben før han gikk til Hull i 2001.

Med Whittle, McDermott, Croft, R-Jones og Ramsden høyst trolig ute, vil Bloomer høyst trolig starte kampen.