lørdag, mars 25, 2006

Lincoln ydmyket Grimsby

Lincoln fikk det lett mot et Grimsby lag som ikke var på høyden. Det ble 5-0 tap.

9. Reddy - 19. G-Jones
Innbyttere: 12. R-Jones 45 minutter for Whittle, 7. Kalala 45 minutter for Toner, 10. Goodfellow 6 minutter for Croft.
Ubenyttede innbyttere: 11. Parkinson, 31. Mendes
Grimsby møter i dag nabo Lincoln borte, et lag man ikke har slått borte siden 1957! Hele 2285 Grimbarians har tatt turen.
Grimsby vil være uten John McDermott som står over etter bortgang i familien. Gary Croft kommer inn på høyrebacken. Paul Bolland og Curtis Woodhouse som har slitt i det siste starter, det samme gjør Michael Reddy som er småsyk.
Høy risikokamp dette og det var varslet om bråk i byen lenge før avspark. Den første Grimsbysupporteren ble ført bort av vakter etter 10 minutter av kampen.
Lincoln tok ledelsen etter 13 minutter da Luke Foster enkelt fikk heade inn et innlegg.
Like etter ble det 2-0 til hjemmelaget da Jamie Forrester scoret mot sin gamle klubb.
En forferdelig start for Grimsby som tross alt har hengt med godt spillemessigt.
Så tok Mildenhall en Lincolnspiss som siste mann - straffe. Paul Mayo steppet og scorte.
Som ikke det var nok, keitete forsvarspill av Grimsby ga Lincoln 4-0 like før pause ved Marvin Robinson. Hvor var markeringen?
I pausen satte Slade og Rodger seg sammen med spillerne i midtsirkelen for peptalk! Her skulle ingen kunne gjemme seg bort.
Whittle og Toner gikk ut i pausen, inn kom R-Jones og Kalala.
Grimsby startet andre omgang med en fandenivoldsk holdning og et forsøk fra Cohen ble reddet på linjen.
Det kunne fort ha blitt 5-0 etter timen da Newey rotet det til, men Mildenhall reddet.
Det var også en del trøbbel. Grimsbyfansen forlot kampen kvarteret før slutt og en del Lincolnfans fulgte...
Et skudd av Lee Beevers endret retning og 5-0 var et faktum like før slutt.

tirsdag, mars 21, 2006

Mistet tabellteten på overtid

Grimsby ledet to ganger, men ble nektet av Rochdale som fikk ett poeng på overtid. Town tok ledelsen ved Toner på straffe i første omgang. Ramsden utlignet så, før Bolland ga 2-1 like før slutt. Det gikk mot tre poeng og tabelledelse, da Lambert tre minutter på overtid scoret 2-2!

2-2, Richard Lambert (90)

Gult kort: Ben Futcher (35), Michael Reddy (80), Tom Newey (90)

2. McDermott - 5. Futcher - 6. Whittle - 3. Newey
15. Cohen - 7. Kalala - 8. Bolland - 18. Toner
Innbyttere: 31. Mendes 33 minutter for Cohen, 12. R-Jones 1 minutt for Reddy.
Ubenyttede innbyttere: 10. Goodfellow, 11. Parkinson, 20. Croft.
På det tredje skal det skje... Kampen mot Rochdale har blitt avlyst to ganger før grunnet baneforholdene på Spotland, men i dag blir det kamp på en bane som ligner mer på en sandkasse! Med seier blir det tabelltopp!
Av spillernytt er Rob Jones tilbake etter karantene, mens Woodhouse sliter med en vond hofte. Kalala kommer inn for Woodhouse og starter dermed sin første kamp på tre måneder.
Tidligere spillere Gallimore og Ramsden spiller for Rochdale!
Drøye 400 Grimsbysupportere har tatt turen.
Etter 23 minutter fikk Grimsby straffe da Reddy klønete ble felt i boksen av Mark Jackson. CiaranToner steppet opp og scoret!
Grimsby gikk til pause med ledelse 1-0, mye takket være keeper Mildenhall som leverte en stor redning like før halvtid. Whittle og Kalala hadde også noen viktige defensive involveringer. Grimsby noe heldig, utenom straffen hadde de ikke et eneste skudd på mål.
Kalala som ikke hadde spilt på lenge gjorde det bra og viste stor vilje.
Så tidlig i andre omgang kom utligningen, hvem andre enn Simon Ramsden nettet for Rochdale? Et sprøtt mål som den elendige banen kan ta mye av æren for.
Det så ikke bra ut og Grimsby ville nok være fornøyd med ett poeng.
Rochdale var svært nær å ta ledelsen som da Whittle reddet på streken 10 minutter før slutt.
Så etter 82 minutter tok Grimsby ledelsen igjen da et innlegg fra siden ble møtt av Paul Bolland som gjorde 2-1.
Kanskje det var rettferdigheten som seiret, men surt var det da Rochdale tre minutter på overtid utlignet ved Richard Lambert.

lørdag, mars 18, 2006

Jones show mot Bury

Grimsby vant 2-1 over Bury etter to scoringer av Gary Jones, Jon Daly reduserte for bortelaget.

Innbyttere: 11. Parkinson 32 minutter for Toner
Ubenyttede innbyttere: 7. Kalala, 10. Goodfellow, 20. Croft, 31. Mendes.

tirsdag, mars 14, 2006

Rochdale kampen avlyst

Kampen borte mot Rochdale i kveld ble avlyst grunnet snø på Spotland. Dermed blir neste kamp hjemme mot Bury på lørdag.

Avlysning var gode nyheter for Michael Reddy som ikke var spilleklar grunnet en strekk. Paul Bolland slet også med en skade, mens Rob Jones nå må sone på lørdag i steden.

lørdag, mars 11, 2006

Barnet ble barnemat

Grimsby tok et langt steg mot toppen i dag, tre mål på under fem minutter ga 3-0 seier over Barnet.

Grimsby - Barnet 3-0

Blundell Park, 5147 tilskuere

Mål:
1-0, Gary Jones (Woodhouse) (39)
2-0, Gary Jones (Mildenhall) (40)
3-0, Paul Bolland (Newey) (44)

Innbyttere: 31. Mendes 61 minutter for Reddy, 7. Kalala 21 minutter for Bolland.
Ubenyttede innbyttere: 10. Goodfellow, 14. Barwick, 20. Croft.
Det er forventet godt over 5000 tilskuere til dagens kamp. Rob Jones er suspendert etter rødt kort sist, en skadefri Justin Whittle kommer inn og erstatter han. Laget er som forventet, men på benken kommer Terry Barwick inn for en syk Andy Parkinson.
Etter en jevn start tok Grimsby over og kom til en rekke sjanser.
Men etter 29 minutter fikk Michael Reddy en strekk på baksiden av låret, en skade som trolig vil holde han ute i en del uker. Inn kom Junior Mendes.
Så etter 39 minutter tok Grimsby ledelsen da et skudd fra Curtis Woodhouse endret retning i Gary Jones og gikk inn. Minuttet senere kom en lang ball igjennom fra Mildenhalls frispark, Gary Jones konverterte sjansen i mål!
Så en lang ball langs venstresiden av Newey til Paul Bolland som kom helt igjennom og scoret 3-0! Tre mål på fire og et halvt minutt!
Grimsby giret ned i andre omgang og kampen dødde hen.
Da 21 minutter gjenstod kom JPK Kalala inn for Paul Bolland som hadde pådratt seg en liten smell.

lørdag, mars 04, 2006

Rushden og Grimsby delte poengene

Ben Futcher ga Grimsby ledelsen etter timen da han headet inn et Woodhouse frispark. Men Rushden kom tilbake med Simeon Jackson som lurte Grimsbys offsidefelle slik at det ble 1-1.

2. McDermott - 5. Futcher - 12. R-Jones - 3. Newey
Innbyttere: 20. Croft 45 minutter for McDermott, 10. Goodfellow 32 minutter for Toner, 11. Parkinson 5 minutter for Cohen.
Ubenyttede innbyttere: 7. Kalala, 31. Mendes
Grimsby meldes å være skadefrie før borteoppgjøret mot Rushden i dag, samtidig er Croft, Kalala og Reddy tilbake fra suspensjon. Dog er Whittle ennå litt rusten og kan trenge en uke til.
Vanskelig bane og lite spill. Grimsby har dog vært nærmest ved Ben Futcher.
På overtid i første omgang tok tidligere Grimsbyspiller Ronnie Bull en skikkelig hard takling på McDermott som ble skadd. Bull fikk gult kort, mens Macca måtte ut.
Så etter timen et nydelig frispark fra Curtis Woodhouse fant pannebrasken til Ben Futcher før den føyk inn i nettmaskene.
Simeon Jackson utlignet for Rushden etter at dommerne ikke reagerte på noe som lignet svært på en offside.