Grimsby manager Russell Slade har bestemt seg for å slutte. Han tar nå trolig over Yeovil.

"En ny kontraktenighet ble ikke oppnådd. Styret vil legge vekt på at Russell forlater klubben i god stand."

Nå starter spekulasjonen om hvem som overtar, blir det dagens assistent Graham Rodger og vil han få John McDermott med på laget?

"Klubben vil nå se seg etter en ny manager så raskt som mulig. Styret er selvsagt klar over at dette må være en person som kan ta klubben fremover."

søndag, mai 28, 2006

Hjerteskjærende for Grimsby

Grimsby fikk ikke spillet til å sitte mot Cheltenham, det hele virket planløst. Guinan ga 1-0 etter 63 minutter så snørte Robins igjen sekken og dett var dett.

John McDermott er skadd og står over for Grimsby. Ellers bestod Marc Goodfellow en siste fitnesstest og er klar for benken. Gary Jones og Michael Reddy som også har slitt starter.
Gary Cohen som har vært i litt dårlig form i det siste er på benken, Junior Mendes er foretrukket.

9. Reddy - 19. G-Jones
Innbyttere: 15. Cohen 63 minutter for Reddy, 5. Futcher 15 minutter for Croft, 10. Goodfellow 7 minutter for Mendes.
Ubenyttede innbyttere: 7. Kalala, 18. Toner.
Varmt vær, men banen er noe slitt etter hardt kampprogram i det siste.
Grimsby skal ha solgt 15,000 billetter til kampen.
Grimsby fikk det aldri til i denne kampen. Ballen føyk som regel over hodet på midtbanen og det ble ikke bedre av slurv i Grimsby-forsvaret. Det første kvarteret hadde Rob Jones to store blemmer som begge kunne gitt Cheltenham ledelsen, men Mildenhall stod i veien begge ganger.
Etter 27 minutter måtte spissen Michael Reddy gi seg etter hjernerystelse, inn kom Gary Cohen.
Det tok en halvtime før fiskerne kom med i kampen og TV-bildene viste klart at Andy Parkinson ble felt innenfor straffefeltet etter 34. minutter. Men dommeren stod dårlig plassert.
Gode skuddforsøk av Gary Cohen og Andy Parkinson på tampen av omgangen ga Grimsby håp og det var litt dumt at pausen avbrøt Mariners gode driv.
For i andre omgang var det tut og kjør fotball igjen. Cheltenham var med å få ballen opp i luften slik at Bolland og Woodhouse ikke fikk igang sitt kreative spill.
Så skjedde det. Gary Croft og Steve Mildenhall misforstår hverandre, ballen går ut på omlag 16 meter hvor en Cheltenham-spiller lemper inn. Ballen styres inn av Stephen Guinan til 0-1!
Mange trodde alt var over da Curtis Woodhouse felte en Robinsspiller inne i feltet, men Mildy reddet straffen fra Grant McCann!
Mot slutten la Grimsby om til 3-4-3 da Ben Futcher kom inn som spiss, ut gikk Gary Croft.
Dette skulle selvsagt gi mer trøkk fremover. Man kom da også svært nær da et innlegg fra Junior Mendes ble headet mot mål av Gary Jones fra kort hold, men keeper var med på notene.
Det ville seg ikke for de hvite og sorte og på tampen klarte man ikke å få til mer enn noen cornere.
Hele fem minutter ble lagt til, men det hjalp heller ikke. Nå blir det nok en sesong i bunnen av ligaen. Nå står det mange store spørsmålstegn bak hva som skjer neste sesong.

lørdag, mai 27, 2006

Siste kampen?

Spillerne reiste til Cardiff allerede i går, fredag. Men for flerne av spillerne kan det bli deres siste kamp i hvitt og sort.

Midtbanespiller Curtis Woodhouse har allerede klargjort at han forsvinner. Etter Cheltenhamkampen skal han satse på boksekarriere!

Klubben har retten på ett år til med spissfavoritt Michael Reddy, men det ryktes at han vil prøve seg i Bristol City.

Andre rykter forteller at keeperhelt Steve Mildenhall lengter hjemover og at han vil til Bristol Rovers.

Årets spiller Rob Jones linkes også stadig vekk.

Av dem som fortsetter neste sesong har vi Gary Cohen, Gary Croft, Paul Bolland og Gary Jones.

fredag, mai 26, 2006

Penger inn

Klubben tjener seg rike på å spille Play Off. Hele 250,000 pund, eller nesten tre millioner kroner triller inn i kassen på Blundell Park.

En representant fra klubben har bekreftet summen for oss.

Da har vi lagt i sammen summene for premie, tv, tilskuere og supporterartikler.

Grimsby hadde fredag solgt i underkant av 13,000 billetter, det er nok i underkant av hva man hadde håpet. Klubben fikk nemlig tildelt nesten 25,000 billetter. Cheltenham har solgt noenlunde det samme antallet som fiskerne, dermed blir det iallefall flere folk på finalen enn i fjor da det var knappe 20,000 mellom Lincoln og Southend.

Angående spillernytt før finalen så vil John McDermott definitivt stå over med sin lårstrekk. Gary Jones (lårstrekk) og Michael Reddy (lyske) som har slitt i det siste starter trolig sammen på topp. Marc Goodfellow sliter også med en skade i låret og vil i beste fall sitte på benken.

tirsdag, mai 23, 2006

Gary får spille!

Gode nyheter! Gary Jones får spille Play Off-finalen mot Cheltenham søndag.

Jones fikk direkte rødt kort mot Lincoln, men klubbens apell til FA førte frem.

Videobildene av den aktuelle hodeduellen viste klart at Jones kun tar sats og at det ikke var med vilje at han traff med albuen i motspilleren.

Dermed blir Grimsbys toppscorer med til Cardiff som spiller. Triste nyheter er at høyreback John McDermott må stå over, skaden han pådro seg i den første kampen mot Lincoln har ikke leget.

I andre nyheter sies det fra sikre kilder at klubben er nære nye avtaler både med Russell Slade, Graham Rodger og hovedsponsor Youngs.

lørdag, mai 20, 2006

Cheltenham i finalen

Grimsby møter Chelthenham i Play Off-finalen søndag 28. mai.

Cheltenham bør passe Grimsby bra, vi har nemlig slått dem i begge seriekampene denne sesongen. Men hvem skal score målene med Gary Jones suspendert og en Michael Reddy som ikke har trent skikkelig de siste månedene grunnet en skade?

Klubben har blitt tildelt 24,629 billetter i South End svingen på Millennium Stadium.

Tar du ikke turen til Cardiff så sendes kampen på SkySports 2 fra klokken 15.00. Avspark er 16.00.

Undersøk på din nærmeste fotballpub om kampen vil bli sendt!

tirsdag, mai 16, 2006

Grimsby til Cardiff

Ben Futcher og Gary Jones snudde det for Grimsby med 2-1 seier ble det 3-1 sammenlagt og tur til Cardiff søndag 28. mai klokken 15.00!

Grimsby - Lincoln 2-1

Blundell Park, 8062 tilskuere

0-1 Marvin Robinson (Scott Kerr) 26

1-1 Ben Futcher (Gary Jones) 59

2-1 Gary Jones (Curtis Woodhouse) 81

Gule kort: Gary Croft (45), Justin Whittle (66).

Rødt kort: Gary Jones (90)

15. Cohen - 8. Bolland - 32. Woodhouse - 11. Parkinson
19. G-Jones - 31. Mendes
Innbyttere: 5. Futcher 62 minutter for R-Jones, 9. Reddy 32 minutter for Cohen, 18. Toner 14 minutter for Mendes.
Innbyttere: 7. Kalala, 10. Goodfellow.

Grimsby slapp inn et tullemål da Rob Jones var ute og fikk sydd noen sting i hodet. Mendes pådro seg et frispark, ballen ble slått inn og fiskerne sov slik at Marvin Robinson fikk det lett.
Like etter kom Ben Futcher inn for Jones.
Grimsby var bleke i første omgang og Mendes sjanse på overtid i første omgang var det beste Mariners produserte.
Ingen bytter i pausen.
Futcher hadde en brukbar mulighet etter 53 minutter, men headingen havnet oppå nettaket.
Mariners virker hakket hvassere i andre omgang.
Reddy kom inn etter 58 minutter for Cohen.
Gary Jones header et frispark fra Tom Newey til Ben Futcher som fikk en enkel jobb, dermed 1-1!
Store sjanser til begge lag mot slutten.
Ciaran Toner inn for Grimsby, Mendes ut.
Så, Gary Jones stiger majestetisk og header inn 2-1 på ballen fra Woodhouse! Et fantastisk mål! Dermed må Lincoln score to mål de siste 8 minuttene.
Så malurt i begeret på slutten - Gary Jones mistet hodet og ble utvist på overtid for albuebruk og går glipp av finalen i Cardiff.
Finalemotstander blir enten Cheltenham eller Wycombe, Chelthenham vant første kamp 2-1.
PS: Grimsby er sikret £250,000 for å ha nådd Play Off finalen.

lørdag, mai 13, 2006

Over første hinder

Grimsby vant 1-0 borte mot Lincoln lørdag i den første play off semifinalen.

Lincoln - Grimsby 0-1

Sincil Bank, 8037 tilskuere

Mål
1-0 Gary Jones (Woodhouse) 22

Gule kort: Woodhouse (30), Cohen (45), Futcher (86).

2. McDermott - 5. Futcher - 6. Whittle - 3. Newey
19. Jones - 31. Mendes
Innbyttere: 20. Croft 72 minutter for McDermott, 9. Reddy 22 minutter for Cohen, 18. Toner 12 minutter for Mendes.
Ubenyttede innbyttere: 7. Kalala, 10. Goodfellow

fredag, mai 12, 2006

Nervene i høyspenn

Grimsbys første semifinale i Play Off spilles lørdag klokken 13:05. Kampen sendes på SKY Sports 1, sjekk om din lokale pub åpner så tidlig!

Det begynner å lysne med tanke på skadesituasjonen. Tom Newey og Ciaran Toner trener igjen. Michael Reddy skal også ha fått grønt lys, mens Gary Croft prøvde seg på trening fredag.
Dermed er det så godt som full stall å velge i for manager Russell Slade.

Lincoln - Grimsby (0-0)

Sincil Bank

Grimsby (4-4-2), trolig lag:
2. McDermott - 6. Whittle - 12. R-Jones - 3. Newey
15. Cohen - 8. Bolland - 32. Woodhouse - 10. Goodfellow
Innbyttere: 5. Futcher, 7. Kalala, 11. Parkinson, 20. Croft, 31. Mendes.

Webmaster vil ikke være tilgjengelig for oppdateringer fra kampen underveis. Men prøv radio på http://mfile.akamai.com/6095/live/reflector:30727.asx.

lørdag, mai 06, 2006

Slik blir play off

Play off trenger ikke å være så ille. Det er nemlig kjent for den meste lukrative måten å rykke opp.

Oppsettet er nå klart. Alle kampene vil bli vist på SKY og er dermed mulig å se på diverse puber.

Slade om kampen

Manager Russell Slade var selvsagt skuffet, men ser på det positive før play off kampene. "Jeg er skuffet, men vi tar med oss det positive. Vi spilte en bra kamp, Northampton scoret vel på sin eneste sjanse."

"Det var en rar kamp, minuttet før slutt var vi oppe, men vi visste at det ikke var over."

"Noen spillere burde egentligt ikke ha spilt i dag. Bolland og Croft var nok ikke mer enn 70 prosent i dag, men spilte."

"Vi har folk som kan komme inne og gjøre en bra jobb. Kalala har vist god moral på trening tross at han ikke har spilt mye. På straffen var han kald slik alle franskmenn er i slike situasjoner."

"Vi visste at vi måtte få et resultat, da vi fikk målet var jeg glad, vi kunne ikke gjøre noe mer. Så vi var skuffet da vi slapp inn. Men dette spillet kan skifte karakter fort, da Oxford mistet en mann ble det vanskelig."

"Play off vil bli hardt, dette får være en oppvarming til de kampene. Lincoln har erfaring fra play off og har vært der tre av de fire siste sesongene. Men det betyr at de har erfaring i å tape der..."

"Etter 46 kamper er vi det 4. beste laget med god margin. Vi håper at det beste laget av dem igjen går opp."

"Vi får vente noe med å se an skader. Reddy spilte egentlig mer enn han burde i dag."

"Ryggproblemer til Croft og Toner vil nok gjøre at dem sliter til lørdag. Men Bolland blir nok klar, Tom Newey kan faktisk komme tilbake."

Nå skal 5-0 tapet i Lincoln hevnes.
"Vi husker 5-0 tapet mot Lincoln og det var et varsel da, etter det har vi rettet opp mye forsvarsmessig."

"Jeg tror det blir en bedre kamp fra oss denne gang."

Play off for Grimsby

Grimsby må ta en ny runde i play off etter 1-1 hjemme mot Northampton. Town tok ledelsen ved JPK Kalala på straffe med kvarteret igjen, men tre minutter på overtid utlignet Ryan Gilligan på et corner. Da Orient vant 3-2 mot Oxford blir det play off mot Lincoln.

Grimsby - Northampton 1-1
Mål:
1-0 Jean Paul Kamudimba Kalala (75, straffe)
1-1 Ryan Gilligan (90+3)

Blundell Park, 8458 tilskuere

2. McDermott - 6. Whittle - 12. R-Jones - 20. Croft

Innbyttere: 7. Kalala 61 minutter for Croft, Parkinson 29 minutter for Goodfellow, 9. Reddy 22 minutter for Mendes.
Ubenyttede innbyttere: 5. Futcher, 14. Barwick.

Kampen:

Grimsby måtte gjøre det bedre enn Leyton Orient gjorde det mot Oxford for å rykke direkte opp.

På en fullsatt Blundell Park var det Grimsby som kom best i gang på denne regnfulle lørdagen.

Gary Croft måtte gi seg etter halvtimen med et vondt kne. Like etter ville Grimsby ha straffe etter at Gary Jones ble tatt i boksen.

Northampton var godt med i starten av andre omgang. John McDermott hadde et bra forsøk, men skuddet ble reddet til corner.

Parkinson og Reddy kom inn for Grimsby som gikk fremover, mellom Orient og Oxford stod det 2-2 så fiskerne måtte vinne.

Så kvarteret før slutt fikk Grimsby straffe. Jean Paul Kamudimba Kalala var kald og levnet ingen tvil fra krittmerket.

Paul Bolland silblødde fra nesen, var den brukket? Alle byttene var brukt. Samtidig i Oxford var hjemmelaget redusert til 10 mann.

Tiden rant ut, men så tre minutter på overtid slo Northampton inn et corner som Ryan Gilligan konverterte. Samtidig i Oxford scoret Orient som tok ledelsen 2-1 på overtid.

Dermed var det over for Mariners. Dermed blir det play off mot rival Lincoln neste lørdag. Vi får trøste oss med at kampen vil bli sendt på TV.