lørdag, august 26, 2006

Marerittet i Bury

Problemene fortsetter for The Mariners. Laget i våre drømmer virker som et synkende skip om dagen. Til pause ledet Bury hele 3-0, et resultat som holdt seg kampen ut.

7. Rankin - 19. Jones
Innbyttere: 9. Reddy 45 minutter for Jones, 11. Beagrie 45 minutter for Harkins, 6. Whittle 23 minutter for McIntosh.
Benk: 13. Murray, 16. Boshell.
Grimsby har kun tatt fire poeng på fire kamper før møtet med poengløse Bury i dag. Men Bury vant 2-0 over Sunderland i cupen på tirsdag og vil ha fått selvtillitt fra det.
John McDermott står over og Gary Croft spiller for han. Whittle som har slitt med en småskade sitter på benken. Nick Fenton får sin debut, mens Danny Boshell er på benken. Terry Barwick og Ben Futcher har nå forlatt klubben.
Få tilskuere på Gigg Lane i dag, omlag 2500. Grimsby spiller i sine lakserøde bortedrakter.
Etter kun fem minutter tok Bury ledelsen da Tom Youngs fikk stige fritt og heade inn et corner. Hvor var Barnes?
Grimsby presser på fremover nå og Rankin jaktet nylig etter en farlig ball i bakrommet uten å rekke helt frem.
Det skulle bli enda verre for Grimsby for etter 20 minutter doblet Bury da Tom Youngs igjen fikk heade inn et corner.
Har alle forandringene i forsvaret gjort Grimsby utrygge?
Mange trodde det var straffe til Bury etter 25 minutter på en Newey takling, men dommeren ga gult kort for filming.
Bury virket nærmere scoring enn Grimsby, men Martin McIntosh hadde et brukbart skudd fra distanse som ble blokkert, mens Rankin headet over.
På overtid i første omgang mistet Grimsbys Newey ballen på egen banehalvdel og Chris Bass dunket den inn fra drøye 25 meter.
Harkins og Jones gikk ut ved pause, inn kom Beagrie og Reddy.
Dagens Grimsbyspiller, Peter Bore, hadde en stor sjanse i starten av andre omgang, men skjøt utenfor. Skjennepreken fra Rodger så ut til å ha virket for det var et helt annet Town lag som entret banen i andre omgang.
McIntosh, som hadde fått en smell i hodet, gikk av banen etter 67 minutter, inn kom Whittle.
Denne triste Grimsbykampen er over. Andre omgang var noe bedre, men dette var skuffende! Her må noe skje straks!
"Uakseptabelt av oss. Spillerne skuffet seg selv og meg, men først og fremst fansen," sa Rodger etter kampen.
"Etter en slik opptreden håper jeg veldig på at jeg får inn et par nye signeringer."

torsdag, august 24, 2006

Rodger på med spanderbuksene

Etter en dårlig start på sesongen har direktør John Fenty nå gått med på å investere i nye spillere.

Grimsby har signert stopper Nick Fenton fra Doncaster Rovers på en 3 års kontrakt.

Ben Futcher ble aldri en suksess i Towns midtforsvar og har blitt solgt til Peterborough for en hemmelig sum.

Terry Barwick har blitt frigitt fra klubben og vil trolig signere for Northwich Victoria.

Manager Rodger har blitt fortalt at han kan hente inn to midtbanespillere og en spiss. Midtbanespiller Danny Boshell som trente med klubben i sommer vil trolig få en kortidskontrakt med utsikter om langtidskontrakt om han imponerer.

Klubben er også i forhandlinger med en annen midtbanespiller fra League 1.

tirsdag, august 22, 2006

Grimsby ute av cupen

Crewe vant 3-0 målscorere var Maynard, O'Connor og Lowe.

Det første målet kom etter slurv i Town-forsvaret etter 38 minutter. I andre omgang har Grimsby satset mer fremover, men man sliter med å skape farligheter. Så etter 74 minutter kontret Crewe inn sitt andre. Lowe beseglet det hele etter 89 minutter.

Grimsby - Crewe 0-3

Blundell Park, 1635 tilskuere

Gule kort: Gary Croft (57)

1. Barnes
20. Croft - 5. Futcher - 6. Whittle - 3. Newey
18. Bore - 8. Bolland - 10. Toner - 11. Beagrie
Innbyttere: 9. Reddy 22 minutter for Jones.
Ubenyttede innbyttere: 4. Harkins, 13. Murray, 14. Barwick, 23. Hegarty.

fredag, august 18, 2006

Uavgjort mot Mansfield

Martin McIntosh fikk sin debut og henviste Ben Futcher til benken. Michael Reddy stod over, visstnok fordi han var å besøkte en spesialist i London som så på skaden hans.

Grimsby- Mansfield 1-1

Blundell Park, 4604 tilskuere

Mål: Peter Bore (73)

1. Barnes
2. McDermott - 17. McIntosh - 6. Whittle - 3. Newey
Innbyttere: 20. Croft 19 minutter for McDermott, 4. Harkins 16 minutter for Bore, 5. Futcher 3 minutter for Jones.
Ubenyttede innbyttere: 13. Murray, 22. North
"Vi gjør stadig fremskritt. Vi så mer kompakte ut i dag. McIntosh gjorde en god debut, men det er bare et lån ennå."
"Michael Reddy spilte ikke i dag fordi han var hos en spesialist i London for å se på skaden hans. Han har slitt en stund, vi vet ikke ennå om det blir operasjon."
Klubben hevder nå også at spilleren man er etter ikke er Alan Pouton.

McIntosh signerer

Grimsby har signert Huddersfields Martin McIntosh (35) på en måneds låneopphold. Skotten med fortid i Tottenham og skotske storklubber kan gå rett inn i Mariners midtforsvar til dagens kamp.

Graham Rodger jobber også knallhardt med å få Alan Pouton League tilbake til Blundell Park permanent. Eller en League 1 spiller med fortid i Grimsby som er en hardttaklende midtbanespiller, som er beskrivelsen...

Tidligere Cardiff spiller Willie Boland kommer ikke til Grimsby. Etter å ha trent på Blundell Park denne uken har han nå signert for Hartlepool.

torsdag, august 17, 2006

Bore signerer for tre år

Peter Bore har signert en treårskontrakt for Grimsby.

Unggutten har imponert stort denne sesongen og har vært i aksjon i alle kampene.

Bore er fra Grimsby og gått gradene i klubben. To alvorlige benbrudd, det siste når han var 16 år, stoppet nok noe av utviklingen. Forrige sesong fikk han være med på noen treningene til A-laget som 17-åringen.

I sommer viste han at han har utviklet seg kraftig den siste tiden og han fikk sjansen i alle treningskampene. Så i sin seriedebut kom han innpå og scoret to mål!

"Det føles herlig å signere. Det er dette jeg har ventet på," forteller Bore.

"Jeg har hatt motgang. Jeg brakk beina to ganger og jeg mistet litt selvtillitt. Men jeg har fått god støtte fra foreldrene mine, trenerne og fysioen her."

Mansfield på fredag

Fredag kveld spiller Grimsby hjemme mot Mansfield. Isaiah Rankin var tilbake i trening på onsdag etter sin akillesskade, også John McDermott som fikk en smell i hoften blir klar til kampen.

Gary Cohen er ute i en månedstid til etter sin kneoperasjon.

Manager Graham Rodger er på jakt etter forsterkninger før transfervinduet stenger 31. august, men når dette skrives har ingen kommet inn. Prøvespiller Willie Boland skal visstnok være langt i fra toppformen etter sine skader, men muligens blir han i klubben for å trene seg opp.

Økonomien skal være dårlig og man har ikke råd til å betale nye spillere spesielt høye lønninger. Jobben for Rodger er derfor ikke enkel.

Ellers tapte reservelaget 3-2 for Rotherham denne uken. Paul Ashton og Danny North scoret for Stuart Watkiss' lag.
Grimsby II: 1. Robert Murray, 2. Luke Foulkes, 3. Matt Jackson (14. Steve Davis 65), 4. Terry Barwick (16. Nathan Emson 73), 5. Lewis Britteon, 6. Ryan Bennett, 7. Paul Ashton, 8. Will Clifford (12. Josh Burge 46), 9. Danny North, 10. Andy Taylor, 11. Nick Hegarty. Innbyttere: 13. Neal Watts, 15. James Quinn.

Juniorlaget spilte 1-1 mot Lincoln på lørdag. Neal Watts scoret for Town.

tirsdag, august 15, 2006

Prøvespiller inn

Grimsby skal som kjent få inn noen forsterkninger fremover. En av dem kan bli Willie Boland som nå prøvespiller med klubben.

Den 31 årige defensive midtbanespilleren har tidligere gjort det bra for Cardiff og er en tidligere lagkamerat med Gary Croft. Men etter skadeproblemer friga waliserne Boland etter forrige sesong.

Mange håpte at George Santos skulle velge Grimsby etter at han takket nei til et tilbud fra Brentford, men nå har han reist på prøvespill med Brighton isteden. Hvor lenge kan Graham Rodger vente på 36 åringen?

mandag, august 14, 2006

Ny mann inn

Tre poeng på tre kamper holder ikke. Nå skal stallen på Blundell Park styrkes.

En midtstopper skal bli hentet inn til uken før kampen mot Mansfield på fredag.

Klubben er hemmelighetsfull om hvem spilleren er, rykter forteller at George Santos og Simon Ford skal være blant kandidatene.

"Jeg har flere jern i ilden og håper å få inn en ny spiller til fredag. Vi er veldig nære nå."

lørdag, august 12, 2006

Nytt tap

Sandells ene mål etter 50 minutter skilte lagene. Da Town tapte sin andre på rad.

Bristol Rovers - Grimsby 1-0

The Memorial Stadium, 4596 tilskuere

Mål:

1-0 Andy Sandell (50)

Gule kort, Grimsby: Barnes (51), Newey (51), Bolland (58)

1. Barnes
2. McDermott - 5. Futcher - 6. Whittle - 3. Newey
7. Rankin - 4. Harkins - 8. Bolland - 10. Toner
9. Reddy - 19. Jones
Innbyttere: 18. Bore 26 minuter for 7. Rankin, 11. Beagrie 5 minutter for 4. Harkins.
Ubenyttede innbyttere: 14. Barwick, 20. Croft, 22. North.
Rodger gjorde endringer etter det stygge 3-0 tapet i Wales sist. Beagrie som var skrekkelig mot Wrexham vrakes og inn kommer Ciaran Toner. Mange trodde Peter Bore skulle starte, men Rodger har fortsatt troen på Reddy.
Bristol Rovers har tapt sine to første kamper og manager Paul Trollope gjør tre endringer. Trollope som jo var noen måneder på Blundell Park på 90-tallet holder tidligere Mariner Stuart Campbell på benken. Tidligere Grimsby manager Lennie Lawrence er sportsdirektør for Pirates og sitter på benken sammen med Trollope.
6-7000 "Gasheads" rundt The Memorial Stadium, samt noen hundre fra Grimsby.
Grimsby startet best, men Agogo var stadig en trussel for Bristol Rovers.
Grimsby slet med å skape sjanser og frisparkene fra Newey og Harkins traff muren.
Justin Whittle stor i midtforsvaret til Grimsby i dag.
Grimsby ser ut som 4-3-3 når man går frem i angrep med Rankin som spiss.
Reddy kom alene igjennom etter 16 minutter på et tidlig frispark fra Rankin, men Pirates keeperen kom ut og avverget.
Lettere panikk i Roversforsvaret til tider.
Veldig bra angrep av Rovers etter 24 minutter, men skuddet fra Lescott går like utenfor. Rovers er førende nå etter at Grimsby startet best.
34 minutter og et farlig skudd fra Agogo skifter retning i en Grimsbyforsvarer. Det lukter mål til hjemmelaget nå, Rovers ville også ha straffe.
Rankin ligger nede etter en smell i de edlere deler, men kommer seg opp på beina igjen.
Rankin er på beina igjen og prøver med en volley på direkten, men treffer ikke ordentlig til Rovers lettelse.
Formstigning for Reddy som virker hvassere i dag. Nylig kom han en mot en, men Lescott viste frem forsvar av høyeste klasse.
Rankin går ned igjen og gult kort til Rovers' Anthony. Rankin reiser seg, men ombestemmer seg. Å ligge på båre er morsommere og tar mer tid... Denne gangen var det en smell i høyre leggen for Rankin som halter litt langs sidelinjen før han får komme inn igjen.
Overtid nå og Grimsby får sin første corner. Kampens andre. Grimsbys dødballsvåpen, Futcher, vinner headingen, men utspill fra keeper.
Ett minutt er lagt til.
Pause. Rovers var best, men slet med å få nok tempo på ballen til å overliste Grimsby.
Så blir det bytter i pausen. Rankin hinket på tampen og kan fort stivne til i leggen, da kan Bore komme inn.
Vi er i gang igjen. Ingen bytter i pausen.
Mange har kritisert keeper Barnes etter fem baklengs på de to første kampene, men etter 47 minutter leverer han en kvalifisert redning på Sandells forsøk.
Walker skulle ha scoret, men Ben Futcher blokkerer til corner. Puuh!
Futcher river i drakten til Hunt like utenfor 16 meteren og lager frispark. Frisparket igjennom en rekke mann og en dekket Barnes bokset ballen ut i beina til en Rovers spiss før han leverer en kjemperedning.
Andy Sandell scorer for Rovers i sin debut etter 50 minutter da han forvalter innlegget fra høyre. Barnes og Newey protesterer og mener det var offside og begge får gult kort.
Walker var tydelig i offside, men dommeren mente at han ikke var aktiv i spillet.
Ben Futcher lander uforskyldt med knottene i låret til Disley som vrir seg i smerte. Rovers må foretå et bytte og Stuart Campbell kommer inn etter 56 minutter.
4596 tilskuere, 250 fans har tatt turen fra Grimsby.
Manager Rodger står og lener seg mot spillerboksen i sin treningsdrakt. Funderer han på et bytte?
Solen har brutt igjennom når Campbell får frispark like utenfor boksen, en klumsete takling av Bolland som får gult kort.
Grimsby sliter med å skape noe og Sandell skyter like utenfor Barnes' mål etter 62 minutter. Rovers dominerer nå og det kunne stått mer enn 0-1.
Trommevirvel... Peter Bore kommer inn etter 64 minutter, en småskadd Rankin går ut.
Bore har allerede vist frem sin blendene teknikk og Grimsby har fått ha ballen mer etter Bores inntog.
Grimsby tuller det til for seg selv. Uten press sparker en forsvarer ballen ut av armene til keeper Barnes. Årets komiinnslag? Town avverger med å lage innkast.
Barnes må få ekstratrening i utspark. Ikke så god med beina.
Kvarteret igjen. Grimsbys forsvar og keeper har virket usikre i dag og Rovers burde ha ledet mer.
Grimsbys beste sjanse i andre omgang kom på Grimsbys andre corner da Ben Futcher headet mot mål, men keeper reddet flott.
Tilsnakk til Gary Jones. Kom igjen Grimsby!
Ti minutter før slutt kommer Bore rundt på høyre, men keeper kommer ut og fister vekk innlegget.
Peter Beagrie som fyller 41 år i november er på vei inn for Grimsby.
Etter 82 minutter kommer Lewis Haldane fri hos Rovers, men Barnes redder markkryperen.
Beagrie kommer inn for Harkins i et siste forsøk på poeng. Futcher er også mer og mer med framover nå.
Reddy som startet kampen så bra har startet å bli sliten og gjør lite ut av seg.
Tom Newey med en herlig sklitakling hindrer en stor Roverssjanse.
To minutter igjen nå og Bore fremskaffer hjørnespark. Corneret fra Beagrie sendes inn, keeper bommer, men en forsvarer får unna.
Frispark helt på tampen og alle går frem. Newey sender inn en poleball som heades unna.
Bore felles og Grimsby får frispark på høyresiden nede ved boksen. Ballen kommer inn, klareres til Bolland som sender avgårde en suser, men Campbell redder på streken.
Nytt frispark utenfor 16 meteren. Beagrie skyter, men over.
Jones og Bore fører frem og vinner corner. Bore tar den tidlig, Futcher header utenfor.
Dommeren blåser i sin fløyte og Grimsby har tapt 0-1.

tirsdag, august 08, 2006

Så kom smellen

Grimsby ble kledd av tirsdag kveld. Wrexham avdekket flere svakheter og senket Mariners med hele 3-0.

Mange kritikere vil nok si at det er feil å bruke en spiss som Rankin på kanten når man har rene kantspillere i klubben som Bore. Etter kampen tok da manager Rodger mye av skylden for tapet.

"Jeg kan ikke klage på resultatet. Jeg tar ansvaret for mye av det, fordi på en time på lørdag så vi mye av det samme som i dag. Da slapp vi unna, mens i dag fikk vi slite og dette må vi jobbe med."

Wrexham - Grimsby 3-0

Mål Wrexham: Evans (16), Llewellyn (34), Done (68)

Racecourse Ground, 5180 tilskuere

1. Barnes
7. Rankin - 4. Harkins - 8. Bolland - 11. Beagrie
Innbyttere: 18. Bore 45 minutter for Reddy, 10. Toner 45 minutter for Beagrie.
Grimsby startet fælt og lå under 2-0 til pause. Til annen omgang kom Bore og Toner inn, samtidig som Rankin ble flyttet opp som spiss. Igjen ga dette gode resultater og første halvdel av andre omgang var Grimsby best, men man fikk ikke hull på byllen. Da isteden Wrexham goalet igjen var kampen i realiteten over.
Wrexham var effektive i denne kampen og scoret tre mål på fire forsøk mot mål.

lørdag, august 05, 2006

Lettet Rodger

Graham Rodger var lettet etter den utrolige kampen.

"Det var en underholdene kamp... I pausen måtte jeg si noen alvors ord, men kreditt til gutta i andre omgang synes jeg de spilte supert," sa Rodger.

"Fansen var bak oss selv da vi lå under 2-0. Byttet ga oss en ny dimensjon. Peter (Bore) har vært god hele forsesongen. Det er bra at ungguttene får se at det går an."

"På 0-2 tenkte jeg at vi får bare prøve å heller risikere 3 og 4 i mot. Å komme tilbake å vinne er helt fantastisk."

Rankin ble flyttet opp som spiss da Reddy ble byttet ut. "Med Rankin i midten så han til å trives bedre. Vi visste at Reddy ville maktet en time, han har spilt lite i sommer og jeg er fornøyd med hans innsats."

Neste motstander er Wrexham. Hva tar du med deg fra denne kampen til tirsdag spurte en reporter. "Tre poeng... Vi tar med oss selvtillit, men kampen på tirsdag blir hard."

fredag, august 04, 2006

Supertalent med snuoperasjon

Grimsby fikk en grusom start mot Boston. 0-2 stod det da Peter Bore kom inn med en halv omgang igjen.

Men 18 åringen viste hvorfor folk har sammenlignet han med John Oster. Kun 36 sekunder trengte han på å score i sin første ligakamp. Rankin ga så 2-2 før Bore ga Grimsby 3-2 kun 11 minutter etter å ha kommet inn!

3-2 Peter Bore (Beagrie) (78)

Gule kort: Michael Reddy (11), Paul Bolland (50), Rankin (90).

1. Barnes

Innbyttere: 18. Peter Bore 23 minutter for Reddy.

Ubenyttede innbyttere: 10. Toner, 14. Barwick, 20. Croft, 22. North.

Laget er nå bekreftet Bolland og Reddy er tilbake, mens Bore og Toner er vraket. Gary Cohen er ute i to måneder etter sin kneoperasjon. Mange trodde Reddy hadde spilt sin siste kamp etter at han tidligere i uken sa han vil bort. "Jeg har ingen problemer med å spille med Michael så lenge han er kampklar. Det overrasket meg at han ville gå, men Michael har forsikret meg om at han vil gi alt for klubben," forteller manager Rodger.

1. min - Lagene har kommet ut på banen og presenteres! Fansen har ennå ikke helt godtatt tidligere Scunthorpespiller Peter Beagrie og man hører noen buer. Boston: Andy Marriott - Lee Canonville, Paul Ellender, Mark Albrington, Tim Ryan - Francis Green, Mark Greaves, Jamie Clark, David Galbraith - Julian Joachim, Paul Tait.

2. min - Boston med kanonsjanse da spissen Paul Tait headet i stolpen.

5. min - Det er god sommertemperatur i dag på Blundell Park. En ganske bra konto med tilskuere har dukket opp.

11. min - Michael Reddy får gult kort for usportslig opptreden.

14. min - Grimsby er med på notene og har kommet til et par halvsjanser.

16. min - Boston tar ledelsen ved Francis Green etter pasning fra Paul Tait.

23. min - Dårlig lyd på vår radio, men Rankin kom nær nylig.

33. min - Beagrie blir tatt når han var på vei gjennom. Men bare gult kort til Canoville, Greaves lever også farlig hos Boston med gult kort.

45. min - Jevn omgang, men Grimsby ligger under til pause.

50. min - Paul Bolland får gult kort for en tøff takling.

54. min - Etter en jevn start dobler Julian Joachim Bostons ledelse.

60. min - Grimsby virker noe i ubalanse. Resultatet har gitt vann på mølla til dem som synes Peter Beagrie ikke jobber nok defensivt. Rankin på høyrekanten har vel heller ikke så mange defensive atomer i seg, dermed blir backene veldig alene.

67. min - Peter Bore kommer på for Reddy.

68. min - Peter Beagrie stormer ned venstrekanten og slår inn til gutten med gullskoene, Bore, som med sin første berøring etter 36 sekunder med ligafotball sklir inn krossen.

70. min - Grimsby har kommet tilbake. Det er nå 2-2. Isaiah Rankin var mannen bak målet, et frispark fra Beagrie falt ned i rommet bak Futcher til Rankin som var nådeløs.

74. min - Enorm dominans av Grimsby nå.

78. min - Peter Bore gir Grimsby gåsehud med sin 3-2 scoring. Corneret fra Beagrie gikk over hodet til Bolland til Bore som i sin drømmedebut smeller den inn på volley!

84. min - Bore som snuddet det med innlegg til Rankin denne gang, nesten 4-2!

90. min - Det er slutt. For en fantastisk snuoperasjon av Grimsby og comeback kid Peter Bore som scoret to mål på 11 minutter og 34 sekunder! Dette var Grimsbys første seier på åpningsdagen siden 2001!