onsdag, oktober 26, 2005

Snipp, snapp, snute så var Grimsby ute

Shearer og Whittle var i tottene på hverandre hele kvelden, men Shearer takket nei til slosskamp bak stadionen etter kampen.

Grimsby ga alt av seg selv, men en spiller som Alan Shearer trenger ikke mye rom for å score. Dermed vant Newcastle 1-0.
Manager Slade var fornøyd med innsatsen. "Vi ga alt og vi må ta med dette som en platform i vår kamp på lørdag."
Newcastle startet kampen veldig bra de første 20 minuttene, men Grimsby ridde av stormen og resten av kampen ble jevnere hvor Rob Jones og Justin Whittle ikke ga noen sjanser til Magpies.
Legg merke til bilder av Alan Shearer i fremtiden, Justin Whittle ga han nemlig et visittkort på overleppa med sin albue. I pausen måtte Shearer sy tre sting for episoden dommeren heldigvis ikke fikk med seg.
Grimsby kom til få klare muligheter, nærmest var man på dødballer, men Reddy kom nær da han nesten fikk tuppet et langt utspill over Newcastles keeper.
Så 10 minutter før slutt skled Bolland nede på venstresiden. Kantspilleren dems fikk rom og slo ut til Alan Shearer som på direkten spikret ballen inn på første stolpe.
Grimsby presset så fremover og kampens store spiller i dobbel betydning, Rob Jones, ble sendt frem på hver en dødball. Han vant alt, nærmest kom han da han headet et Tom Newey corner like tilside for Shay Givens venstre hjørne.
Newcastle fikk somlet seg igjennom tilleggstiden og dermed er Grimsby ute av cupen.
Grimsby - Newcastle 0-1
Mål: Alan Shearer (80)
Blundell Park, 9311 tilskuere
Grimsby (4-4-2):
1. Mildenhall
2. McDermott - 6. Whittle - 12. R-Jones - 3. Newey
15. Cohen - 7. Kalala - 8. Bolland - 22. Andrew
9. Reddy - 19. G-Jones
Innbyttere: 11. Parkinson 19 minutter for Andrew, 10. Gritton 19 minutter for G-Jones.
Ubenyttede innbyttere: 4. Ramsden, 14. Barwick, 18. Toner.

2 Comments:

Blogger Jostein said...

Ay, ay captain. Jeg satt ytterst på barkrakken i 2x45 minutter i kveld.

Newcastle var svært nære i starten med et stangskudd og Shearer som nesten overlistet Mildenhall, men etter det kom vi mer med i kampen.

Spillerne jobbet som galeislaver og de har ingenting å skamme seg over.

Nå går vi for serien :0)

Noen andre som fikk se kampen?

26 oktober, 2005 23:41  
Blogger Geir Myklebust said...

Jeg så kampen! Det var surt å tape oppgjøret - særlig ettersom den eneste årsaken til scoringen var at Bolland sklei på det våte underlaget og dermed ikke fikk ballen unna...
Det forteller mye om styrkeforholdet at Newcastle så seg nødt til å hale ut tiden i de siste minuttene av kampen - mot det som tross alt er et league 2 lag!!!
Det bare MÅ bli opprykk i år. :-)

28 oktober, 2005 17:42  

Legg inn en kommentar

<< Home