mandag, juli 17, 2006

Rodger med sitt første tap

Grimsby spiller i kveld hjemme mot Doncaster.
Dette er den første virkelige testen for Grimsby som vant to kamper mot non-league lag forrige uke.

Det tidligere Liverpool talentet Francis Smith er på prøvespill, men virker ikke å være med i troppen i dag.
Juniorspiller Peter Bore (bildet) som imponerte sist starter og viser at Rodger tørr å satse på ungguttene.

19. Gary Jones - 7. Isaiah Rankin
Innbyttere: 4. Gary Harkins 45 minutter for Bolland, Richard Evans 45 minutter for Bore, Gary Croft 30 minutter for Newey, Danny Boshell 30 minutter for Toner, 21. Paul Ashton 30 minutter for Beagrie, 22. Danny North 15 minutter for Rankin, 14. Terry Barwick 15 minutter for McDermott, 25. Miles Chamberlain 15 minutter for Futcher.
Ubenyttede innbyttere: 13. Robert Murray, 23. Nick Hegarty.

Grimsby entrer banen til kjenningsmusikken i Star Wars...
Reddy og Cohen ute med skader for Grimsby.
Grimsby prøver å spille mer langs bakken enn man gjorde forrige sesong. Det er jevnspilt i starten.
Doncaster svært nær etter 11 minutter, da man utnyttet noe rustne menn i Grimsby-forsvaret.
Fiskerne spiller bra fotball på midten, men skaper ikke noe fremover.
Ikke alle virker å være i like god form, Tom Newey sliter noe i varmen, Newey som var fantastisk på slutten av forrige sesong.
Bra oppmøte - rundt om 3000 tilskuere.
Doncaster spiller jo en divisjon høyere enn Grimsby, men man sparer nok noen spillere da man skal spille mot Hull på onsdag.
The Rovers har tatt mer og mer over. Svært nær igjen etter halvtimen da en kjipp daler mot andre stolpe, men spissen er redd for å stupheade mot stolpen og ballen spretter like utenfor!
Typisk treningskamp dette og lite historisk skjer.
Så 39 minutter og markeringssvikt i Doncasters forsvar, Bolland fikk fritt heade, men keeper redder.
Like etter feller Ben Futcher Doncasters nummer 7 noe klumsete, men var det filming? Bruce Dyer ruller ballen i det ene hjørnet, mens Barnes kaster seg i det andre.
Doncaster klart best. Unge Peter Bore på høyrekanten har imponert igjen!
Pause.
Grimsby med to bytter i pausen - prøvespiller Richard Evans for Peter Bore, Gary Harkins for Paul Bolland.
Mer frem og tilbake nå, etter mye spill på midten i første omgang. Grimsby farlige på et corner, men Gary Jones fikk ikke treff på den gode krossen fra Beagrie.
Ashton, Croft og Boshell inn etter drøye timen, ut Toner, Beagrie og Newey.
Doncaster med 8 bytter og spillet bærer preg av det.
2-0 til Doncaster etter 70 minutter ved spiller nummer 27, Craig Nelthorpe. Et flott mål og keeper hadde ingen mulighet!
Grimsby spiller bra til tider, men spissen Rankin og Jones er veldig isolert på topp.
Kvarteret før slutt gjorde Grimsby tre nye bytter - Danny North for Rankin, Barwick for McDermott og Chamberlain for Futcher.
Med alle ungguttene på banen livnet Grimsby til, mange som vil overbevise.
En stygg feil av Barwick ga en stor sjanse til bortelaget, men keeper Barnes reddet flott!
Prøvespiller Evans med fortid hos Owls var ekstremt bevegelig på kanten, hadde gode dribleserier og imponerte muligens til kontrakt..?
Et bra skuddforsøk fra Danny Boshell hadde retning mot krysset etter 89 minutter, men keeper fistet til corner. Visstnok Grimsbys eneste skudd på mål.
Unge North, Chamberlain og spesielt Ashton var virkelig på hogget i sine innhopp og det var i den perioden Grimsby skapte mest. Veteran John McDermott må også få ros for en god kamp.