Flott forestilling

Grimsby 1-1 Leeds
Blundell Park, 3559 tilskuere

Målene
12' 1-0, Michael Reddy
Nydelig mål av Reddy som brukte farten, holdt vekke forsvareren og avsluttet flott bak keeper Bennett!
33' 1-1, Richardson
Utligning av Leeds da Richardson skjøt en løs ball vakkert i mål bak Mildenhall.

Kort om kampen
Lite skjedde i denne kampen, men det var Grimsby som tok ledelsen ved Reddy. Richardson utlignet rett før pause, 1-1 var et greit resultat.Etter 55 minutter fikk Grimsby også sjansen fra krittmerket, men Newey bommet.

Spillerne
Gary Cohen fikk prøve seg som høyre wing back og gjorde sine saker bra. Spissen på lån fra Gretna kan muligens bli løsningen i den posisjonen.

Grimsby (3-4-1-2): Steven Mildenhall - Simon Ramsden, Tony Crane, Rob Jones - Gary Cohen (Paul Ashton 65), Jean-Paul Kamudimbu Kalala (Alan Lamb 76), Paul Bolland (Terry Barwick 67), Tom Newey (Nick Hegarty 76) - Andy Parkinson (Cameron Pino 60) - Martin Gritton (Samuel Ipoua 60), Michael Reddy (Jermaine Palmer 60). Innbyttere: John Lukic, Paul Wilkinson, Glen Downey, Karl Colley.

Promising display by the Mariners that got 1-1 against Leeds after a Michael Reddy goal.