mandag, juli 18, 2005

Lovende takter tross tap

Grimsby holdt følge med Sheffield Wednesday i første omgang og kom faktisk til en del brukbare sjanser. I andre omgang fikk man slite mer og MacLean og Proudlock ga 0-2, før Nick Hegarty reduserte til 1-2 på tampen.

Det var en lovende forestilling Grimsby leverte foran 2016 tilskuere. Wayne Brown gjorde sine saker veldig bra i mål og vil muligens bli leid inn fra Chester. Lee Fowler fra Huddersfield var bra i første omgang, men i likhet med Grimsby forsvant han i andre omgang.

Manager Slade var også fornøyd med Brown, men tviler på å beholde han så mye lengre. "I kveld spilte han virkelig bra og viste oss hva han kan. Derimot synes det som om han har fått et tilbud om en permanent kontrakt i Danmark, jeg vil ikke at han skal si nei til det. Vi kunne bare tilbudt et låneopphold hvis Steve Mildenhall ble ute lenge med skade."

Pluss får også unggutten Nick Hegarty (bildet) som scorte sitt første mål for A-laget.
Ellers ble Simon Ramsden skadet i rumpemuskelen, men trolig komme han snart tilbake.

Nå ser vi frem til kampen mot Rotherham på fredag der Jean-Paul Kamudimba etter alle solemerker får sin debut.

Grimsby (3-5-2): Wayne Brown - Simon Ramsden (Justin Whittle 47), Tony Crane, Rob Jones - John McDermott, Lee Fowler, Ciaran Toner (Jermaine Palmer 65), Andy Parkinson, Tom Newey (Nick Hegarty 80) - Martin Gritton (Gary Cohen 65), Michael Reddy (Terry Barwick 65). Ubenyttede innbyttere: John Lukic.

Grimsby with promising play against stronger opposition, Sheffield Wednesday. Young Nick Hegarty scored for The Fishermen late on.