torsdag, juli 14, 2005

To med pluss i margen

Et Grimsby XI basert på prøvespillere vant 1-0 over Bridlington Town onsdag kveld.

I følge rapportene scoret en franskmann kalt Antoine (ikke Mikael Antoine-Curier) målet i andre omgang etter en tabbe fra keeper.

Alex Hay misbrukte også en sjanse fra krittmerket da han traff stolperoten. Den andre franskmannen, Yamoo, hinket av i første omgang og fikk ikke gitt et intrykk av seg selv.

Den tidligere Scunthorpe midtbanespilleren Wayne Graves og backen Karl Colley fra Barrow Town var visstnok de spillerne manager Russell Slade bet seg mest merke i.

Grimsby: Rob Murray, Karl Colley, Yamoo, Hogg, Flynn, Antoine, Wilkinson, Wayne Graves, Alex Hay, Lee Thompson, Anthony Doherty, Miles Chamberlain, Paul Ashton, Alan Lamb, Nick Hegarty, Andy Ward.

Two players got a pluss behind their names after the trial game against Bridlington - Wayne Graves and Karl Colley. Town won 1-0 after a goal from Frenchman Antoine Essombe.