torsdag, august 04, 2005

Siste nytt

Grimsby har ennå ikke signert den 20. spilleren, isteden har man leid ut 18 år gamle Jermaine Palmer til Scarborough for en måned. Sistemann inn kan ennå bli Gary Croft som imponerte mot Blackburn tirsdag.

Croft skulle trene med Mariners på torsdag og klubben håper at en av 90-tallets store Grimsby-stjerner takker ja til å komme tilbake.

Serien starter på lørdag hjemme mot Oxford, men da vil ikke Jean-Paul Kamudimba Kalala være med. Midtbanespilleren fra Kongo sliter med et vondt kne og kan være ute i to uker. Samtidig er Ciaran Toner tvilsom med sin vonde ankel, mens Tom Newey er på vei tilbake.

I andre nyheter har legenden John McDermott avslørt at dette etter alle solemerker er hans siste sesong som spiller. Macca som nå har blitt 36 år har spilt 591 kamper i sine 20 år på Blundell Park, noe som er rekord. "Denne sesongen skal jeg nyte inn i fulle åndedrag. Jeg ønsker å avslutte på topp og forhåpentligvis gi klubben opprykk."

Oh-kalala!

Kalala will miss season start, while Croft could sign soon. Meanwhile Macca announce that he will retire after the season.