tirsdag, september 27, 2005

Grimsby med kontroll

Grimsby holder seg på tabelltopp og vant 4-0 over Notts County.

Simon Francis fikk sin debut i denne kampen og erstattet Cohen.

Grimsby tok ledelsen etter 28 minutter da Andy Parkinson slo inn restene fra et corner, den menneskelige giraff, Rob Jones, stanget inn 1-0!

Så like før pause fikk Martin Gritton sjansen på returen av et Michael Reddy skudd, Gritts bevarte roen og headet inn 2-0.

Like etter pause ble det 3-0 da Jean-Paul Kalala Kamudimba sendte avgårde en suser som gikk tverrlegger inn! En nydelig scoring.

Så ble Notts County redusert til 10 mann da Lewis McMahon albuet Paul Bolland i ansiktet.

Grimsby foretok et bytte etter 54 minutter da Toner kom inn for Bolland, som muligens hadde brukket nesen.

Cohen kom inn som spiss da han erstattet Reddy som fikk hvile de siste 20 minuttene.
Parkinson fikk også hvile de siste minuttene da Newey kom inn.

Gritton sendte så Newey ned på venste og en presis ball fant Gary Cohen foran mål til 4-0!

Grimsby - Notts County 4-0

Blundell Park, 5577 tilskuere

Mål:
1-0, Rob Jones (Andy Parkinson) (28)

2-0, Martin Gritton (Michael Reddy) (45)

9. Reddy - 10. Gritton

Innbyttere: 18. Toner 36 minutter for Bolland, 15. Cohen 19 minutter for Reddy, 3. Newey 11 minutter for 11. Parkinson.

Ubenyttede innbyttere: 4. Ramsden, 14. Barwick.