tirsdag, september 20, 2005

Fantastisk

Tusenvis av jublende fans stormet banen da Grimsby i kveld stod for den store fotballbomben ved å slå Tottenham!

Jean-Paul Kamudimba Kalala stod for målet for askeladdene som også var nær på en lobb av Reddy, og burde kanskje hatt et straffe da Gary Jones ble tatt. Totalt ble det 5-3 i avslutninger på mål i fordel Grimsby som er 60 plasser under Tottenham i serien...

- Det er en stor kveld for klubben, spillerne, fansen og byen. Vi fortjente seieren, for vi har jobbet hardt så langt denne sesongen, sa Grimsbys manager Russell Slade til Sky Sports etter kampen.

Bildene fra Grimsbys garderobe etter kampen var ubeskrivelige. Styreformann John Fenty hoppet rundt og sang av glede som en 10 åring. Slade og Kalala som ble intervjuet av Sky ble ofre for lagkameraters ville påfunn, den gale keeperen Steve Mildenhall tømte foreksempel en bøtte med Gatorade over Slade da han snakket med tvstasjonen!

Blundell Park, 8206 tilskuere

Ligacupens 2. runde

Mål:

1-0, Jean-Paul Kamudimba Kalala (88)

Et corner fra Andy Parkinson ble halvklarert ut til Kalala som fra 18 meters hold skjøt via en Tottenham-spiller og i mål!

Grimsby (4-4-2):
1. Mildenhall
2. McDermott - 6. Whittle - 12. R-Jones - 20. Croft
15. Cohen - 7. Kalala - 8. Bolland - 11. Parkinson
9. Reddy - 19. G-Jones
Innbyttere: 10. Gritton 45 minutter for G-Jones, 14. Barwick 7 minutter for Cohen.
Ubenyttede innbyttere: 3. Newey, 4. Ramsden, 18. Toner.