fredag, september 02, 2005

Ned på jorda med et brak

The Mariners kunne ha klatret opp til direkte opprykkplass i dag. Man tok da også ledelsen, men i andre omgang fikk vi en kraftig smekk.

9. Reddy - 19. G-Jones
Innbyttere: 4. Ramsden 10 minutter for McDermott, 10. Gritton 10 minutter for Croft.
Ubenyttede innbyttere: 3. Newey, 5. Crane, 14. Barwick.

Grimsby var effektive i første omgang da Gary Jones førte laget i ledelsen etter 33 minutter.

Gary Jones har vært strålende i følge rapportene og bekrefter at det var et kupp av manager Slade i sommer. Men Slade må takke spiller Andy Parkinson som spilte sammen med Jones i Tranmere. Parky gjorde nemlig manageren oppmerksom på spilleren og overtalte den store spissen å velge The Mariners foran syv andre klubber.

Men i andre omgang fikk Stockport et billigt reduserings mål da Justin Whittle satte ballen i eget mål.

Etter utligningen åpnet kampen seg opp.

Så kommunikasjonssvikt i forsvaret da Macca og Mildenhall kolliderer. Jermaine Easter plukket opp ballen og fant Matthew Hamshaw som ga 1-2.

Flott opprulling av Stockport og Mickael Wolski la på til 1-3. Dermed var honeymoon'en over for fiskerne...

Grimsby la om til 3-4-3 i slutten, men klarte ikke å skape noe.

Grimsby's fine start met the wall by loosing 3-1 to Stockport.