lørdag, august 20, 2005

Grimsby vinner ikke hjemme

Grimsby står fortsatt uten hjemmeseier i serien siden februar. I dag var det jevnt, men to straffer og to utvisninger i mot gjorde sitt til at man tapte.

Grimsby - Darlington 0-1

Blundell Park, 3904 tilskuere

0-1, Guylain Ndumbu-Nsungu (80, str)

Gule kort: Tom Newey (19), Mildenhall (81).
Røde kort: Tom Newey (79) for to gule, Crane (90+2).

Grimsby 3-4-1-2:

1. Mildenhall 7
4. Ramsden 6 - 5. Crane 6 - 12. R-Jones 6
2. McDermott 6 - 8. Bolland 8 - 20. Croft 6 - 3. Newey 6
11. Parkinson 6
9. Reddy 7 - 10. Gritton 6
Innbytter: 15. Cohen 7 33 minutter for Parkinson, 22. Andrew 6 18 minutter for Reddy, 18. Toner 6 3 minutter for Bolland.
Ubenyttede innbyttere: 6. Whittle, 19. G-Jones.

Vi fulgte kampen live:
0' Grimsby uforandret siden sist. Toner og Whittle på benken siden sist for Barwick og Downey. Kalala blir fremdeles spart selv om han har trent lett denne uken.
1' Bra med publikum på dagens kamp.
7' Ingen har fått overtaket i kampen. Darlington har hatt en avslutning utenfor ved Dickman.
11' Clyde Wijnhard er kanskje det mest kjente navnet i dagens Darlington oppstilling.
13' Grimsby har tatt over litt mer av banespillet, men sliter med å komme til klare sjanser.
14' Så stor dobbelsjanse for Reddy da han ble spilt gjennom av Parkinson. Først en volley som keeper redder, på returen får keeper gitt til corner! På corneret fikk Bolland skutt, men Darlington fikk avverget.
! 19' Tom Newey fikk sitt tredje gule kort på tre kamper. Etter en livlig periode har kampen nå roet seg ned igjen.
24' En pirkete dommer gjør ikke akkurat denne kampen mer fartsfylt.
27' Quakers' Peacock får gå opp ganske uforstyrret i feltet, men header utenfor.
28' Croft får et skudd blokkert, returen fra sitt eget skudd ble vanskelig og det rant ut i sanden.
30' Mildenhall med god redning på et forsøk fra Darlington som ikke har tenkt å reise tomhendte fra Blundell Park i kveld. De siste ti minuttene har vært preget av bortelaget.
31' Tony Crane får tilsnakk av dommeren etter røff behandling av Wijnhard.
37' Grimsby ligger langt tilbake på banen og klarerer Darlingtons forsøk.
43' Etter en god start på omgangen, har Darlington tatt mer over. Grimsby ligger bakpå og håper at farten til Reddy kan gjøre jobben på topp.
45' To minutter har blitt lagt til.
45+2' En fæl tilbakepasning fra Croft ga hjemmepublikummet nervesammenbrudd. Men Mildenhall og tilslutt Parkinson fikk avverget det hele.
Pause.
46' Ingen bytter i pausen.
51' En herlig forsering av Newey på venstre, men lite folk i boksen og ballen gikk like over McDermott.
54' Grimsby har satt opp dampen. Gritton og Reddy stod nesten i kø, men fikk ikke ballen i mål.
! 57' Gary Cohen kommer inn for Andy Parkinson. Samtidig går Grimsby mer over til 3-4-3.
! 64' Straffe til Darlington. Da Crane brukte hendene på Wijnhard i boksen, men Mildenhall redder den dårlige straffen.
66' Strafferedningen virket som en vitamininnsprøytning på Grimsby som livnet til fremover.
71' Reddy på vei igjennom da han var på kanten av offside, men han ble stoppet i siste liten.
! 72' Calvin Andrew inn for Michael Reddy.
78' Darlington synes nærmest et mål om.
! 79' Newey får sitt andre gule kort da han feller Peacock i boksen.
! 80' Straffen tas av Guylain Ndumbu-Nsungu og han scorer. 0-1.
! 81' Mildenhall får gult kort for munnbruk. Sodje får gult for overdreven feiring av målet.
85' Synd for Grimsby for det var ingen klare sjanser i denne kampen.
! 87' Ciaran Toner inn for Paul Bolland som var Grimsbys beste i dag.
90' Fire minutter lagt til.
! 90+2' Tony Crane sendt rett av banen for noe han sa da han var uenig i en corneravgjørelse. Dermed avslutter Mariners med 9 mann.

90+4' Jones header et frispark fra Croft mot mål, men forsøket ble reddet.

Town fail to win at home despite latest optimism.