lørdag, august 06, 2005

Av sine egne man skal ha det

Tony Crane (bildet) ga Grimsby ledelsen i sesongstarten hjemme mot Oxford, men tidligere Mariner, Chris Hargreaves, utlignet like før slutt.

Grimsby - Oxford 1-1

Blundell Park, 4,706 tilskuere

1-0, Tony Crane (Tom Newey) 62'.

1-1, Chris Hargreaves (Chris Hackett) 88'.

9. Reddy 7 - 10. Gritton 6
Innbyttere: 19. G-Jones 6 11 minutter for 10. Gritton.
Ubenyttede innbyttere: 14. Barwick, 15. Cohen, 17. Downey, 22. Andrew.
Nærmere 5000 tilskuere hadde møtt opp i det overskyede været. Grimsby var uten Kalala og Toner, mens Newey bestod fitness testen rett før kampen.
Grimsby spilte fotballen, mens Oxford var mer direkte dog maktet de sjelden å komme til klare sjanser.
Selv om lite skjedde foran mål var det en okay kamp. Lagene gikk til pause på 0-0 etter en kjedelig omgang hvor Gary Croft stod frem hos Grimsby som i en klasse over de andre.
Flere sjanser rett etter pause for Oxford, men det var Grimsby som skulle ta ledelsen etter 62 minutter. Et corner fra Tom Newey gikk gjennom flere spillere og ut til Tony Crane på 16 meter. Skuddet var ikke av de beste - men keeper ble nok noe forstyrret av Michael Reddy og ballen fant nettmaskene!
Gary Jones erstattet Martin Gritton etter 79 minutter.
Det er av sine egne man skal ha det, like før slutt headet Chris Hargreaves inn et frispark til 1-1. Hargreaves som jo spilte for Grimsby mellom 1989 og -93 etter å ha kommet opp fra junioravdelingen!
Det endte 1-1 for Grimsby som ikke har vunnet åpningsrunden siden 2001.
"Det var skuffende å ikke ta seieren når vi ledet til like før slutt. Jeg syns vi var litt bedre enn dem i dag," sa manager Slade etter kampen. "Jeg har sett på resultatene som har kommet inn, det blir utvilsomt like jevnt i år, men vi vil ikke se hvem som kommer til å prege serien før etter 10-12 runder."
Gary Croft spilte sin første hele kamp på 16 måneder. "Jeg spurte han i pausen og i andre omgang og han sa det gikk greit. Det var bra psykologisk for han å få spilt en hel full kamp," fortalte Slade som tror Croft kan starte på tirsdag.
I slutten maktet ikke Grimsby å holde nok på ballen selv om rommene var der. "Vi hadde et bra lag ut på der i dag, men vi vil bli enda bedre. Vi savnet utvilsomt franskmannen (Kalala) vår i dag på midten."