tirsdag, september 06, 2005

Grimsby vinner borte

Grimsbys utrolige bortestatistikk fortsetter. I dag var det Chester som måtte se seg slått 2-1. The Mariners har nå klatret opp på tredje plass på tabellen.

Dette var den rearrangerte kampen fra august som utrolig nok ble avlyst grunnet overvann på banen.

Chester - Grimsby 1-2

The Deva Stadium, 3095 tilskuere

Mål:

0-1, Jean-Paul Kamudimba Kalala (straffe) (50)

1-1, Ryan Lowe (53)

1-2, Michael Reddy (Martin Gritton) (80)

Gule kort: Rob Jones (22), Jean-Paul Kamudimba Kalala(25), Gary Cohen (38).

Grimsby 4-4-2:

1. Mildenhall
2. McDermott - 6. Whittle - 12. R-Jones - 20. Croft
15. Cohen - 8. Bolland - 7. Kalala - 11. Parkinson
9. Reddy - 19. G-Jones
Innbyttere: 14. Barwick 23 minutter for Cohen, 10. Gritton 17 minutter for G-Jones, 5. Crane 1 minutt for Reddy.
Ubenyttede innbyttere: 3. Newey, 4. Ramsden.
Jevn start på kampen før Chester tok mer over mot pause og man var heldig da Rob Jones reddet på streken like før pause.
Så i andre omgang ble samme Jones dratt ned i feltet på en Andy Parkinson corner, dermed straffespark som Jean-Paul Kamudimba Kalala sikkert satte inn etter 50. minutter.
Men mål følger mål og tre minutter senere benyttet Chesters Ryan Lowe markeringssvikt i Grimsbyforsvaret og dermed 1-1.
Etter en intens periode slakket begge lag av mot slutten.
Så en heller dårlig ball av Gritton mot Reddy, men Chesterforsvareren skled og dermed var Michael Reddy helt igjennom. Alene igjennom satte han ballen under keeper til 2-1.
Tre minutter ble lagt til, men fiskerne dro hjem tre poeng til.