lørdag, november 26, 2005

Endelig vant vi borte

Grimsby fikk sin første borteseier siden midten av oktober da de lørdag slo Oxford 3-2 borte i en dramatisk kamp. Det var en god seier av Grimsby, tiltross for at de slet noe bakover gjorde de nok til å vinne.

Innbyttere: 7. Kalala 28 minutter for Parkinson
Ubenyttede innbyttere: 10. Gritton, 12. R-Jones, 17. Downey, 23. Hegarty.
Slik var kampen:
Croft inn for Newey eneste endring siden sist. Ellers har jo Barwick gått ut på lån og unge Nick Hegarty får gledelig sjansen på benken.
En uegoistisk Michael Reddy forserte flere spillere og serverte Andy Parkinson som etter tre minutter enkelt kunne sette inn 1-0.
Oxford utlignet i starten av andre omgang ved Scott P Fitzgerald og dermed var det ny kamp.
Så etter 58 minutter ble Oxford redusert til 10 mann da vingen Chris Hackett ble utvist for en takling på Andy Parkinson.
Så tok Grimsby ledelsen igjen da Reddy igjen driblet av et par spillere, la ballen til Paul Bolland som sendte avgårde en suser rett i mål!
Parkinson måtte ut med skade etter 62 minutter, inn kom Jean-Paul Kamudimba Kalala.
Gary Cohen ga så Grimsby 3-1 like før slutt, men Justin Whittle ga Oxford straffe og Steve Basham reduserte til 2-3.
Tiden rant ut for Oxford og Grimsby tok tre herlige poeng hjem til Blundell Park.