lørdag, januar 21, 2006

Poengdeling mot Torquay

Etter en god start de første ti minuttene hvor Andy Parkinson ga Town ledelsen, tok Torquay mer og mer over og utlignet rundt halvtimen. Så da alt håp så ute, headet Ben Futcher inn et frispark fra Tom Newey! Men kampen var ikke slutt og Tony Bedeau scoret sitt andre for å gjøre 2-2.

2-2 Tony Bedeau (88)

Gule kort: Ben Futcher (37), Mendes (63), Croft (72), Newey (83), Cohen (90).

Grimsby (4-4-2):
1. Mildenhall
20. Croft - 5. Futcher - 12. R-Jones - 3. Newey
31. Mendes - 18. Toner - 8. Bolland - 11. Parkinson
9. Reddy - 19. G-Jones
Innbyttere: 10. Gritton 28 minutter for Gary Jones, 15. Cohen 16 minutter for Reddy.
Ubenyttede innbyttere: 2. McDermott, 14. Barwick, 28. Bloomer.
En flott pasning fra Mendes sendte igjennom Parkinson som kuttet inn fra høyre og la på til 1-0 tidlig i første omgang!
Toner og Futcher bommet på taklinger og Tony Bedeau kunne lette utligne etter 34 minutter.
Så i andre omgang kom Grimsby nær ved Gary Jones, men målet hans ble annullert for dytting i feltet.
Så da alt håp så ute, headet Ben Futcher inn et frispark fra Tom Newey!
Torquay kom så tilbake, da Tony Bedeau kontret inn 2-2 etter at Grimsby tapte et corner.
På slutten var det Hawaii hvor Mendes og Gritton kom veldig nær, Torquay hadde også flere fete muligheter.