lørdag, mars 04, 2006

Rushden og Grimsby delte poengene

Ben Futcher ga Grimsby ledelsen etter timen da han headet inn et Woodhouse frispark. Men Rushden kom tilbake med Simeon Jackson som lurte Grimsbys offsidefelle slik at det ble 1-1.

9. Reddy - 19. G-Jones
Innbyttere: 20. Croft 45 minutter for McDermott, 10. Goodfellow 32 minutter for Toner, 11. Parkinson 5 minutter for Cohen.
Ubenyttede innbyttere: 7. Kalala, 31. Mendes
Grimsby meldes å være skadefrie før borteoppgjøret mot Rushden i dag, samtidig er Croft, Kalala og Reddy tilbake fra suspensjon. Dog er Whittle ennå litt rusten og kan trenge en uke til.
Vanskelig bane og lite spill. Grimsby har dog vært nærmest ved Ben Futcher.
På overtid i første omgang tok tidligere Grimsbyspiller Ronnie Bull en skikkelig hard takling på McDermott som ble skadd. Bull fikk gult kort, mens Macca måtte ut.
Så etter timen et nydelig frispark fra Curtis Woodhouse fant pannebrasken til Ben Futcher før den føyk inn i nettmaskene.
Simeon Jackson utlignet for Rushden etter at dommerne ikke reagerte på noe som lignet svært på en offside.