Gult kort: Paul Bolland (90), Gary Croft (90), Martin Gritton (90)

1. Mildenhall
2. McDermott - 12. R-Jones - 28. Bloomer - 3. Newey
15. Cohen - 32. Woodhouse - 8. Bolland - 11. Parkinson
9. Reddy - 31. Mendes
Innbyttere: 20. Croft 45 minutter for McDermott, 10. Gritton 23 minutter for Parkinson.
Ubenyttede innbyttere: 14. Barwick, 17. Downey, 18. Toner.
Spissen Gary Jones ute med en vond tå, stopper Ben Futcher er suspendert, mens JPK Kalala fremdeles er i Egypt med Kongo. Justin Whittle viser fremgang etter sin langtidsskade. Simon Ramsden er klar igjen etter skade, men skal være i samtaler med Rochdale. Den nye signeringen fra Hull, Curtis Woodhouse, får sin debut fra start og skyver ut Toner.
Et halvdusin med klubber har meldt sin ankomst til kampen i dag, blant dem Premier League klubben Charlton. Spekulasjonene går nå på hvem man ser på, mest spennende på Grimsby er nok Mildenhall, Jones, Bolland og Reddy.
Grimsby tok ledelsen like før halvtimen da et skudd fra Michael Reddy endret retning!
En offsidefelle mislyktes like etter og Peter Gain utlignet.
Posh var best i andre omgang og etter 71 minutter rundet Peterborough på høyre og Danny Crow fikk god plass til å heade inn 2-1 ledelse.
Reddy ble gjennomspilt av Croft like før slutt, men krasjet med keeper. Keeper ble liggende, men spillet fikk fortsette og Mendes var svært nær.
Keeperen ble såpass skadet at han ikke kunne fortsette. Med ingen keeper på benken måtte utespilleren Richard Logan inn mellom stengene de siste 9 minuttene.
Logan var ikke så sikker og Grimsby presset på i slutten.
Åtte minutter ble lagt til! Det ble mye temperatur og frustrasjon i slutten og tre Grimsbyspillere fikk gule kort.
Keeper Mildenhall gikk frem helt på tampen, men heller ikke det hjalp for Grimsby tapte sin syvende hjemmekamp denne sesongen.