Gule kort: Ben Futcher (17), Gary Croft (56), Toner (83), Jones (87).

Innbyttere: 10. Gritton 11 minutter for Mendes.
Ubenyttede innbyttere: 3. Newey, 14. Barwick, 25. Ashton, 28. Bloomer.
Gary Jones står over med en vond tå, så vond at han sliter med å ta på seg sko! Simon Ramsden, Nick Hegarty, John Lukic jr. og Justin Whittle er alle langtidsskadde, mens Jean Paul Kamudimba Kalala er opptatt med Afrikamesterskapet for Kongo.
Grimsby kom godt i gang og Cohen hadde en heading i stolpen. Etterhvert tok Stockport mer og mer over.
Like før pause fyrte Ciaran Toner avgårde en kanon, men keeper fistet skuddet over til corner.
Grimsby tok ledelsen tidlig i andre omgang da Michael Reddy fikk en ball fra Cohen og avsluttet med et fantastisk skudd.
En generaltabbe av McDermott ga Bramble en gratis sjanse. Men forbi keeper Mildenhall snublet spissen foran åpent mål! En utrolig bom!
Så markeringssvikt i Grimsbyforsvaret og Adam Le Fondre kunne enkelt utligne til 1-1 drøye kvarteret før slutt.
Målet ga Stockport ny tro og Grimsby måtte forsvare seg.
Nytt enkelt mål til Stockport kom 10 minutter før slutt da innbytter Adam Le Fondre nettet igjen. Grimsbys varemerke denne sesongen har vært et solid forsvar, men i dag raknet det fullstendig!
Fire minutter ble lagt til. Stopper Ben Futcher hadde et hardt venstrebensskudd, men keeper reddet.
Det hele ebbet ut og Stockport vant 2-1.