torsdag, juli 20, 2006

Ungt Grimsby tapte

Med en rekke forfall måtte Grimsby nesten sende utpå halve juniorlaget i torsdagens kamp mot Lincoln.
Blant de unge var stopper Miles Chamberlain (bildet) som fikk sin store sjanse til å overbevise Rodger om at han ikke trenger å kjøpe inn stoppere.
Men det ble litt for tynt i rekkene denne kvelden og Grimsby tapte 2-0.
Resultatene betyr ikke så mye i disse kampene, verre er det at man har så mange skader. Det ble ikke bedre av at keeper Barnes måtte ut med en ispose på låret.

19. G. Jones - 22. D. North
Innbyttere: 13. R. Murray 60 minutter for Barnes, 4. G. Harkins 45 minutter for Boshell, Peter Bore 20 minutter for Beagrie.
Benk: 23. N. Hegarty, 21. P. Ashton.

Dette var en lokal cupkamp og man kunne bare gjøre tre bytter.

Veldig mange skader hos Grimsby, men det unge hjemmelaget startet kampen best. Etter halvtimen kom reservekeeper Rob Murray inn for Barnes som hadde fått seg en lårhøne.

Men det var et svært ungt lag i aksjon og da oppstår det ofte feil. Lincolns ledermål etter drøye halvtimen var lettkjøpt da Ollie Ryan noe lett ålte seg igjennom GTFCs midtforsvar.

En ny personlig feil, denne gang av Gary Croft, førte til 0-2 i andre omgang. Igjen var det Ollie Ryan som nettet.

Grimsby prøvde seg og Peter Bore som kom inn i andre omgang fikk igjen skryt for sitt spill langs høyrekanten.