lørdag, august 26, 2006

Marerittet i Bury

Problemene fortsetter for The Mariners. Laget i våre drømmer virker som et synkende skip om dagen. Til pause ledet Bury hele 3-0, et resultat som holdt seg kampen ut.

7. Rankin - 19. Jones
Innbyttere: 9. Reddy 45 minutter for Jones, 11. Beagrie 45 minutter for Harkins, 6. Whittle 23 minutter for McIntosh.
Benk: 13. Murray, 16. Boshell.
Grimsby har kun tatt fire poeng på fire kamper før møtet med poengløse Bury i dag. Men Bury vant 2-0 over Sunderland i cupen på tirsdag og vil ha fått selvtillitt fra det.
John McDermott står over og Gary Croft spiller for han. Whittle som har slitt med en småskade sitter på benken. Nick Fenton får sin debut, mens Danny Boshell er på benken. Terry Barwick og Ben Futcher har nå forlatt klubben.
Få tilskuere på Gigg Lane i dag, omlag 2500. Grimsby spiller i sine lakserøde bortedrakter.
Etter kun fem minutter tok Bury ledelsen da Tom Youngs fikk stige fritt og heade inn et corner. Hvor var Barnes?
Grimsby presser på fremover nå og Rankin jaktet nylig etter en farlig ball i bakrommet uten å rekke helt frem.
Det skulle bli enda verre for Grimsby for etter 20 minutter doblet Bury da Tom Youngs igjen fikk heade inn et corner.
Har alle forandringene i forsvaret gjort Grimsby utrygge?
Mange trodde det var straffe til Bury etter 25 minutter på en Newey takling, men dommeren ga gult kort for filming.
Bury virket nærmere scoring enn Grimsby, men Martin McIntosh hadde et brukbart skudd fra distanse som ble blokkert, mens Rankin headet over.
På overtid i første omgang mistet Grimsbys Newey ballen på egen banehalvdel og Chris Bass dunket den inn fra drøye 25 meter.
Harkins og Jones gikk ut ved pause, inn kom Beagrie og Reddy.
Dagens Grimsbyspiller, Peter Bore, hadde en stor sjanse i starten av andre omgang, men skjøt utenfor. Skjennepreken fra Rodger så ut til å ha virket for det var et helt annet Town lag som entret banen i andre omgang.
McIntosh, som hadde fått en smell i hodet, gikk av banen etter 67 minutter, inn kom Whittle.
Denne triste Grimsbykampen er over. Andre omgang var noe bedre, men dette var skuffende! Her må noe skje straks!
"Uakseptabelt av oss. Spillerne skuffet seg selv og meg, men først og fremst fansen," sa Rodger etter kampen.
"Etter en slik opptreden håper jeg veldig på at jeg får inn et par nye signeringer."