lørdag, august 12, 2006

Nytt tap

Sandells ene mål etter 50 minutter skilte lagene. Da Town tapte sin andre på rad.

Bristol Rovers - Grimsby 1-0

The Memorial Stadium, 4596 tilskuere

Mål:

1-0 Andy Sandell (50)

Gule kort, Grimsby: Barnes (51), Newey (51), Bolland (58)

Grimsby (4-4-2):

1. Barnes
2. McDermott - 5. Futcher - 6. Whittle - 3. Newey
7. Rankin - 4. Harkins - 8. Bolland - 10. Toner
9. Reddy - 19. Jones
Innbyttere: 18. Bore 26 minuter for 7. Rankin, 11. Beagrie 5 minutter for 4. Harkins.
Ubenyttede innbyttere: 14. Barwick, 20. Croft, 22. North.
Rodger gjorde endringer etter det stygge 3-0 tapet i Wales sist. Beagrie som var skrekkelig mot Wrexham vrakes og inn kommer Ciaran Toner. Mange trodde Peter Bore skulle starte, men Rodger har fortsatt troen på Reddy.
Bristol Rovers har tapt sine to første kamper og manager Paul Trollope gjør tre endringer. Trollope som jo var noen måneder på Blundell Park på 90-tallet holder tidligere Mariner Stuart Campbell på benken. Tidligere Grimsby manager Lennie Lawrence er sportsdirektør for Pirates og sitter på benken sammen med Trollope.
6-7000 "Gasheads" rundt The Memorial Stadium, samt noen hundre fra Grimsby.
Grimsby startet best, men Agogo var stadig en trussel for Bristol Rovers.
Grimsby slet med å skape sjanser og frisparkene fra Newey og Harkins traff muren.
Justin Whittle stor i midtforsvaret til Grimsby i dag.
Grimsby ser ut som 4-3-3 når man går frem i angrep med Rankin som spiss.
Reddy kom alene igjennom etter 16 minutter på et tidlig frispark fra Rankin, men Pirates keeperen kom ut og avverget.
Lettere panikk i Roversforsvaret til tider.
Veldig bra angrep av Rovers etter 24 minutter, men skuddet fra Lescott går like utenfor. Rovers er førende nå etter at Grimsby startet best.
34 minutter og et farlig skudd fra Agogo skifter retning i en Grimsbyforsvarer. Det lukter mål til hjemmelaget nå, Rovers ville også ha straffe.
Rankin ligger nede etter en smell i de edlere deler, men kommer seg opp på beina igjen.
Rankin er på beina igjen og prøver med en volley på direkten, men treffer ikke ordentlig til Rovers lettelse.
Formstigning for Reddy som virker hvassere i dag. Nylig kom han en mot en, men Lescott viste frem forsvar av høyeste klasse.
Rankin går ned igjen og gult kort til Rovers' Anthony. Rankin reiser seg, men ombestemmer seg. Å ligge på båre er morsommere og tar mer tid... Denne gangen var det en smell i høyre leggen for Rankin som halter litt langs sidelinjen før han får komme inn igjen.
Overtid nå og Grimsby får sin første corner. Kampens andre. Grimsbys dødballsvåpen, Futcher, vinner headingen, men utspill fra keeper.
Ett minutt er lagt til.
Pause. Rovers var best, men slet med å få nok tempo på ballen til å overliste Grimsby.
Så blir det bytter i pausen. Rankin hinket på tampen og kan fort stivne til i leggen, da kan Bore komme inn.
Vi er i gang igjen. Ingen bytter i pausen.
Mange har kritisert keeper Barnes etter fem baklengs på de to første kampene, men etter 47 minutter leverer han en kvalifisert redning på Sandells forsøk.
Walker skulle ha scoret, men Ben Futcher blokkerer til corner. Puuh!
Futcher river i drakten til Hunt like utenfor 16 meteren og lager frispark. Frisparket igjennom en rekke mann og en dekket Barnes bokset ballen ut i beina til en Rovers spiss før han leverer en kjemperedning.
Andy Sandell scorer for Rovers i sin debut etter 50 minutter da han forvalter innlegget fra høyre. Barnes og Newey protesterer og mener det var offside og begge får gult kort.
Walker var tydelig i offside, men dommeren mente at han ikke var aktiv i spillet.
Ben Futcher lander uforskyldt med knottene i låret til Disley som vrir seg i smerte. Rovers må foretå et bytte og Stuart Campbell kommer inn etter 56 minutter.
4596 tilskuere, 250 fans har tatt turen fra Grimsby.
Manager Rodger står og lener seg mot spillerboksen i sin treningsdrakt. Funderer han på et bytte?
Solen har brutt igjennom når Campbell får frispark like utenfor boksen, en klumsete takling av Bolland som får gult kort.
Grimsby sliter med å skape noe og Sandell skyter like utenfor Barnes' mål etter 62 minutter. Rovers dominerer nå og det kunne stått mer enn 0-1.
Trommevirvel... Peter Bore kommer inn etter 64 minutter, en småskadd Rankin går ut.
Bore har allerede vist frem sin blendene teknikk og Grimsby har fått ha ballen mer etter Bores inntog.
Grimsby tuller det til for seg selv. Uten press sparker en forsvarer ballen ut av armene til keeper Barnes. Årets komiinnslag? Town avverger med å lage innkast.
Barnes må få ekstratrening i utspark. Ikke så god med beina.
Kvarteret igjen. Grimsbys forsvar og keeper har virket usikre i dag og Rovers burde ha ledet mer.
Grimsbys beste sjanse i andre omgang kom på Grimsbys andre corner da Ben Futcher headet mot mål, men keeper reddet flott.
Tilsnakk til Gary Jones. Kom igjen Grimsby!
Ti minutter før slutt kommer Bore rundt på høyre, men keeper kommer ut og fister vekk innlegget.
Peter Beagrie som fyller 41 år i november er på vei inn for Grimsby.
Etter 82 minutter kommer Lewis Haldane fri hos Rovers, men Barnes redder markkryperen.
Beagrie kommer inn for Harkins i et siste forsøk på poeng. Futcher er også mer og mer med framover nå.
Reddy som startet kampen så bra har startet å bli sliten og gjør lite ut av seg.
Tom Newey med en herlig sklitakling hindrer en stor Roverssjanse.
To minutter igjen nå og Bore fremskaffer hjørnespark. Corneret fra Beagrie sendes inn, keeper bommer, men en forsvarer får unna.
Frispark helt på tampen og alle går frem. Newey sender inn en poleball som heades unna.
Bore felles og Grimsby får frispark på høyresiden nede ved boksen. Ballen kommer inn, klareres til Bolland som sender avgårde en suser, men Campbell redder på streken.
Nytt frispark utenfor 16 meteren. Beagrie skyter, men over.
Jones og Bore fører frem og vinner corner. Bore tar den tidlig, Futcher header utenfor.
Dommeren blåser i sin fløyte og Grimsby har tapt 0-1.