mandag, juli 31, 2006

Uavgjort mot Leeds

Hele 3575 tilskuere fikk se Grimsby få et oppløftende resultat i den siste testen før seriepremieren mot Boston på lørdag. Kampen var en testimonial for manager Graham Rodger som har vært 15 år i klubben.

7. Rankin - 19. Jones
Innbyttere: Rob Foy 33 minutter for Bore, 20. Croft 19 minutter for McDermott, 23. Hegarty 19 minutter for Beagrie, 22. North 11 minutter for Rankin.
Ubenyttede innbyttere: 14. Barwick, 25. Chamberlain.
Michael Reddy har fått tilbakefall på sin skade og stod over. Cohen hadde nylig en MRI scan og man venter på resultatet. Paul Bolland stod over igjen, mens Gary Croft var tilbake etter sin strekk.
Grimsby tok ledelsen etter 10 minutter ved John McDermott! Spennendes Peter Bore førte frem på høyrekanten la inn på tverrs til Macca som kom i fart bakfra. Med et nydelig vristspark klistret han ballen oppe i lengste hjørne! Et nydelig mål!
Grimsby var klart best i starten mot den sovende gigant, Leeds.
Men Leeds kom mer med og da Eddie Lewis utlignet etter 52 minutter gikk det mot 1-1 som ga et riktig bilde av kampen.
Grimsby testet Rob Foy i en drøy halvtime. Foy er en tidligere Liverpool-spiss.