Michael Reddy fikk undersøkt sitt kne denne uken. Han ble operert og er ute for tre måneder. Gary Cohen er også ute med skade.

1. Barnes
20. Croft - 5. Fenton - 17. McIntosh - 3. Newey
10. Toner - 8. Bolland - 12. Ravenhill - 11. Beagrie
7. Rankin - 19. Jones
Innbyttere: Peter Bore 37 minuter for Beagrie, 6. Whittle 23 minutter for McIntosh, 26. Taylor 1 minutt for Rankin.
Benk: 2. McDermott, 16. Boshell.
Grimsby som har gjort en del endringer på laget i det siste startet fælt og kom under etter 9 minutter etter markeringssvikt i Townforsvaret.
Leit for Grimsby som hadde startet friskt.
Grimsbys til da beste sjanse kom etter halvtimen til Rankin, men keeper leverte en god redning og fikk gitt til corner.
Etter 38 minutter kom det en bra ball inn i boksen, andre ballen kom ut til Paul Bolland som fikk stjernetreff!
En sprudlene Rankin kom svært nær like etter.
Det er pause. Igjen virket Grimsby lite samspilte, men det kommer seg.
Ingen endringer av Grimsby i pausen. Så etter 53 minutter kom Peter Bore inn for Peter Beagrie.
Daniel Fox med kanonsjanse for Walsall etter 65 minutter, men bom!
Så - Newey lempet inn et frispark til Jones, ballen havnetpå andre stolpe hvor Peter Bore viste sine avslutteregenskaper til 2-1.
Grimsby ridde av stormen og vant sin andre kamp for sesongen.