torsdag, juli 19, 2007

Geir så Grimsby

Supporterklubb medlem Geir Myklebust hadde reist over for å se kampen mot Gainsborough Trinity.

Har vært på kamp i dag. Ingen god kamp av Grimsby, men stadige bytter på laget gjør jo sitt.

Pre-season er jo ikke alvor da. Sir Alan of Buckley ropte ut sine instruksjoner fra sidelinjen og nærmest forklarte spillerne hva de skulle gjøre. Morsomt å høre på.

Angus i forsvaret + den nye keeperen Montgomery virket litt usikre. Rankin var et friskt pust da han kom innpå. Hunt virket bra - han skrek og oppildnet sine medspillere som en lagkaptein. Jeg så riktignok ikke noe kapteinsbind.

Clarke virket villig fremover og jeg vil si lovende i forhold til de store skoene han skal fylle etter McDermott. Han var ofte i gode posisjoner på høyresiden uten at han fikk ballen fra sine lagkamerater.

Till var derimot mye involvert, og virket meget frisk. North hadde ingen god dag i dag. Ble pakket inn av robuste forsvarere fra Gainsborough - et lag som nok kommer til å få en god sesong hvis de spiller hver kamp med like mye innsats som i dag.

I 2. omgang kom Justin Whittle innpå til stor applaus og glede hos Grimsby-fansen. Man bare visste at det kom til å være tett i forsvaret i den omgangen - og det ble det jo... :-)

Grimsby tapte 0-1 i dag, men det viktige i slike kamper er jo ikke resultatet. Tror nok laget må jobbe mer med gjennombruddshissigheten fremover. Det ble nok for mye trilling av ball i dag.

Tror midtbanen er god nok slik den fremstår i dag, forsvaret er godt nok så fremt ingen blir skadet - men man burde nok anskaffe en ekstra mann. Ut fra det jeg så i dag så tror jeg dessverre at Stevland Angus ikke er god nok.

I angrepet er det mange spennende alternativer, men skulle ønske at Gary Jones eller en lignende rutinert spiss kunne vaere makker med Rankin, North eller Taylor der fremme. Hver for seg er alle gode på sine ting, men ingen av dem er vel det jeg vil kalle en komplett spiss. North og Taylor mangler rutine, Rankin har fart og delvis teknikk men lite fantasi i avslutningen og Jones er vel ikke den raskeste spissen i verden akkurat. Så her er det noen utfordringer for Sir Alan av Buckley.

Ellers: fint spillevær i en vakker, liten engelsk by - og jeg fikk hilse på mange av spillerene da de kom til stadion og ønsket dem til lykke med sesongen fra "The Norwegian Branch of Grimsby Supporters Club." :-)

1 Comments:

Anonymous Tobias Lea said...

Morsomt å lese. Hadde vært gøy å prøvd og få til en tur en gang, alle mann. Selv skal jeg til Liverpool om en uke for og spille fotballcup selv

19 juli, 2007 11:38  

Legg inn en kommentar

<< Home