mandag, desember 26, 2005

Grimsby vant igjen

Grimsby er tilbake i sporet etter at de slo Bury 2-1 på Boxing Day. Da Wycombe tapte ligger fiskerne nå bare ett poeng bak tabelltopp med en kamp tilgode.

Grimsby manglet bare en skadd John McDermott. Tom Taylor er også tilbake i trening etter et ryggproblem som har voldet han problemer siden han kom fra Viking.

Bury - Grimsby 1-2

Gigg Lane, 3249 tilskuere

1-0 Danny Reet (13)
1-1 Gary Jones (Tom Newey) (28)
1-2 Gary Cohen (Gary Croft) (75)

Gule kort: Andy Parkinson (20) , Justin Whittle (25), Rob Jones (60)

Grimsby (4-4-2):
1. Mildenhall
20. Croft - 6. Whittle - 12. R-Jones - 3. Newey
15. Cohen - 18. Toner - 8. Bolland - 11. Parkinson
9. Reddy - 19. G-Jones
Innbyttere: 10. Gritton 7 minutter for Reddy.
Ubenyttede innbyttere: 4. Ramsden, 7. Kalala, 17. Downey, 23. Hegarty.
Grimsby hadde flere sjanser i starten med Michael Reddy som ble snytt for et straffespark. I steden var det Bury og Danny Reet som gikk opp i ledelse etter 13 minutter da et corner stoppet opp i gjørma foran mål hvor Reet stod.
Like etter lurte Reddy offsidefellen, men alene med keeper skjøt han over.
Et frispark fra Tom Newey ble slått inn, Gary Jones måtte rygge for å nå ballen men fikk et hode på ballen og headet inn 1-1!
Det var ikke så mye underholdning i kampen og en streaker på sokkelesten i andre omgang var nok den som fikk mest applaus i kampen.
Så mye mot spillets gang scoret fiskerne etter 75 minutter! Keeper misset på et innlegg fra Gary Croft og ballen falt til Gary Cohen som banket ballen inn fra 15 meter.
Grimsby ridde av stormen og tok med seg tre viktige poeng.