lørdag, mars 11, 2006

Barnet ble barnemat

Grimsby tok et langt steg mot toppen i dag, tre mål på under fem minutter ga 3-0 seier over Barnet.

9. Reddy - 19. G-Jones
Innbyttere: 31. Mendes 61 minutter for Reddy, 7. Kalala 21 minutter for Bolland.
Ubenyttede innbyttere: 10. Goodfellow, 14. Barwick, 20. Croft.
Det er forventet godt over 5000 tilskuere til dagens kamp. Rob Jones er suspendert etter rødt kort sist, en skadefri Justin Whittle kommer inn og erstatter han. Laget er som forventet, men på benken kommer Terry Barwick inn for en syk Andy Parkinson.
Etter en jevn start tok Grimsby over og kom til en rekke sjanser.
Men etter 29 minutter fikk Michael Reddy en strekk på baksiden av låret, en skade som trolig vil holde han ute i en del uker. Inn kom Junior Mendes.
Så etter 39 minutter tok Grimsby ledelsen da et skudd fra Curtis Woodhouse endret retning i Gary Jones og gikk inn. Minuttet senere kom en lang ball igjennom fra Mildenhalls frispark, Gary Jones konverterte sjansen i mål!
Så en lang ball langs venstresiden av Newey til Paul Bolland som kom helt igjennom og scoret 3-0! Tre mål på fire og et halvt minutt!
Grimsby giret ned i andre omgang og kampen dødde hen.
Da 21 minutter gjenstod kom JPK Kalala inn for Paul Bolland som hadde pådratt seg en liten smell.