tirsdag, mars 21, 2006

Mistet tabellteten på overtid

Grimsby ledet to ganger, men ble nektet av Rochdale som fikk ett poeng på overtid. Town tok ledelsen ved Toner på straffe i første omgang. Ramsden utlignet så, før Bolland ga 2-1 like før slutt. Det gikk mot tre poeng og tabelledelse, da Lambert tre minutter på overtid scoret 2-2!

2-2, Richard Lambert (90)

Gult kort: Ben Futcher (35), Michael Reddy (80), Tom Newey (90)

Grimsby (4-4-2):

1. Mildenhall
2. McDermott - 5. Futcher - 6. Whittle - 3. Newey
15. Cohen - 7. Kalala - 8. Bolland - 18. Toner
9. Reddy - 19. G-Jones
Innbyttere: 31. Mendes 33 minutter for Cohen, 12. R-Jones 1 minutt for Reddy.
Ubenyttede innbyttere: 10. Goodfellow, 11. Parkinson, 20. Croft.
På det tredje skal det skje... Kampen mot Rochdale har blitt avlyst to ganger før grunnet baneforholdene på Spotland, men i dag blir det kamp på en bane som ligner mer på en sandkasse! Med seier blir det tabelltopp!
Av spillernytt er Rob Jones tilbake etter karantene, mens Woodhouse sliter med en vond hofte. Kalala kommer inn for Woodhouse og starter dermed sin første kamp på tre måneder.
Tidligere spillere Gallimore og Ramsden spiller for Rochdale!
Drøye 400 Grimsbysupportere har tatt turen.
Etter 23 minutter fikk Grimsby straffe da Reddy klønete ble felt i boksen av Mark Jackson. CiaranToner steppet opp og scoret!
Grimsby gikk til pause med ledelse 1-0, mye takket være keeper Mildenhall som leverte en stor redning like før halvtid. Whittle og Kalala hadde også noen viktige defensive involveringer. Grimsby noe heldig, utenom straffen hadde de ikke et eneste skudd på mål.
Kalala som ikke hadde spilt på lenge gjorde det bra og viste stor vilje.
Så tidlig i andre omgang kom utligningen, hvem andre enn Simon Ramsden nettet for Rochdale? Et sprøtt mål som den elendige banen kan ta mye av æren for.
Det så ikke bra ut og Grimsby ville nok være fornøyd med ett poeng.
Rochdale var svært nær å ta ledelsen som da Whittle reddet på streken 10 minutter før slutt.
Så etter 82 minutter tok Grimsby ledelsen igjen da et innlegg fra siden ble møtt av Paul Bolland som gjorde 2-1.
Kanskje det var rettferdigheten som seiret, men surt var det da Rochdale tre minutter på overtid utlignet ved Richard Lambert.