søndag, oktober 08, 2006

Oppløftende seier

Grimsby vant tv-kampen mot Hereford 2-1 etter to mål av Gary Jones, begge satt opp av Tony Thorpe.

19. Jones - 27. Thorpe
Innbyttere: 3. Newey, 11. Beagrie, 13. Murray, 16. Boshell, 22. North.
Grimsby startet klart best og etter ni minutter sendte Toner ballen inn fra venstre, Thorpe sendte den videre til Gary Jones som på hel volley dunket ballen i nettaket!
Men Hereford kom tilbake og fikk straffe etter 26 minutter da debutant Andy Butler noe unødvending felte en spiller i feltet. Purdie chippet nongalant ballen midt i mål.
Etter en litt treg start i andre omgang brøt McDermott på midten etter 61 minutter, ballen fant Thorpe som kjempet seg frem og la ballen til Jones som smelte ballen inn ved stolperoten. Dermed 2-1!
Etter målet fortsatte Grimsby å spille bra fotball og var nær ved å legge på.
Mot slutten la Hereford om til 4-3-3 noe som ga Grimsby mer problemer, men man ridde av stormen og tok 3 svært viktige poeng.