tirsdag, september 26, 2006

Stortap tross til tider godt spill

Tross spill i årsbesteklasse i første omgang, ble det nok en slitekamp for Grimsby som til slutt tapte 4-1.

Grimsby spilte en god første omgang mot mot Hartlepool og tok da også ledelsen etter at Fenton headet inn et corner.

Men like før pause utlignet Jon Daly på straffespark. Så tidlig i andre omgang gikk Hartlepool opp til 2-1 etter at Gary Lidells langsskudd gikk noe lett bak keeper Barnes.

Hvem ville ha trodd det etter den gode starten av Grimsby?

Ciaran Toner ble skadd etter 55 minutter og fysioen Dave Moore måtte innpå. Men han kom seg på beina igjen og like etter hadde han en stor sjanse.

Målene skiftet kampens karakter og ga Hartlepool et løft.
Bore kom inn for et trøtt Beagrie.
Thorpe falt i feltet etter 67 minutter, men dommeren overså det. Like etter kom Taylor inn for Thorpe.
Hartlepool var nær et tredje mål, men dommeren annulerte.
Så fem minutterfør slutt scoret den tidligere Grimsbyspilleren Jon Daly igjen og dermed 3-1.

1-4 Joel Porter (90+2)

Gule kort: Ravenhill (52), Fenton (61), Croft (81)

Grimsby (4-4-2):

1. Barnes

2. McDermott - 5. Fenton - 6. Whittle - 20. Croft
10. Toner - 8. Bolland - 12. Ravenhill - 11. Beagrie
19. Jones - 27. Thorpe
Innbyttere: 18. Bore 25 minutter for Beagrie, 26. Taylor 20 minutter for Thorpe
Ubenyttede innbyttere: 3. Newey, 14. Lawson, 16. Boshell.

Grimsbys nye leiesoldat Tony Thorpe startet kampen. Thorpe er på en måneds lån fra Conferencelaget Stevenage.