tirsdag, september 12, 2006

Bortemarerittet fortsetter

Grimsby gikk på sitt fjerde strake bortetap. 0-8 i målforskjell forteller om et lag som sliter borte fra Blundell Park.

7. Rankin - 19. Jones
Innbyttere: 26. Taylor 45 minutter for Bore, 16. Boshell 7 minutter for Toner.
Benk: 2. McDermott, 13. Murray, 25. Chamberlain.
McIntosh og Beagrie er skadd og står over sammen med langtidsskadde Reddy og Cohen. Gary Harkins skal visstnok være syk.
Bore som hadde Grimsbys eneste sjanse i første omgang, gikk ut etter første omgang med skade.
Rochdale var best i første omgang, men ledermålet kom i andre omgang etter 57 minutter ved Sako.
Etter at Rochdale tok ledelsen har Grimsby hatt flere gode sjanser. Blant annet hadde Rankin en i tverrleggeren, samt en gang alene mot keeper.
Unge Andy Taylor hadde også sine sjanser, men Town var ikke effektive foran kassen.
Rochdale klarte å få ned tempoet i kampen og rodde det hele i land.
Selv om det ble tap så viste spillerne i alle fall stor innsats, spesielt unge Andy Taylor viste seg sulten og nærmest løp av seg sokkene.
"Vi fortjente ett poeng i dag," fortalte manager Rodger. "Vi hadde sjansene så jeg er skuffet."
"Ciaran og Peter fikk noen smeller, men jeg håper at de blir klare igjen. Taylor kom inn og viste i dag hva han kan gjøre. En annen kveld kan han fort komme på scoringslisten."
"Vi trenger å stenge igjen bak. Fremover ser vi bedre og bedre ut nå."