Gule kort: Anthony Pulis (55), Nick Fenton (57), Ravenhill (90)

Innbyttere: 4. Harkins 30 minutter for Hegarty, 7. Rankin 24 minutter for Till.
Ubenyttede innbyttere: 13. Murray, 16. Boshell, 22. North.
Paul Bolland og John McDermott står på skadelisten.
Bra med publikum har kommet for å se om Alan Buckleys gutter klarer tre på rad.
Ingen sjanser i starten og Alan Buckley er ikke fornøyd, ettersigende kommer det røyk ut av ørene.
Shrewsbury har overbefolket midtbanen og Grimsby får ikke til sitt vante spill gjennom midten.
Martin Paterson har sendt Town i føringen etter et flott mål etter 38 minutter. Hegarty og Jones gjorde forarbeidet og sendte Paterson fri på høyre - dermed hans tredje mål på tre kamper.
Justin Whittle har plukket opp en strekkskade like før pause, med ingen stoppere på benken blir det spennende å se om Whittle fortsetter etter pause.
Et veldig overraskende skudd fra Derek Asamoah etter 48 minutter traff stolpen fra 35 meter, keeper Barnes stod langt ute der.
Så etter 53 minutter kom Shrewsbury til en enkel utligning da Michael Symes fikk styrt inn 1-1.
Fenton har plukket opp sitt femte gule kort og må stå over neste kamp om våres detaljer er riktige.
Gary Harkins har kommet inn for Town. Rankin kom inn like etter og Grimsby la om til 4-3-3.
Grimsby er effektive og Martin Paterson scoret igjen til 2-1 etter 72 minutter, totalt mot spillets gang!
Paterson var nå hissig på grøten og var nær ved å score sitt tredje. Rankin hadde også en mulighet fem minutter før slutt.
Fire minutter har blitt lagt til, vanskelig å forstå den der.
Grimsby ror seieren i land. Deres tredje strake og 16. plass på tabellen - seks poeng opp til play off.