fredag, januar 26, 2007

Grimsby i myra

Grimsby tapte 4-1 mot tabelljumbo Torquay. Eneste positive må være at Martin Paterson scoret det første Grimsby målet på over 10 timer.

19. Jones - 14. Paterson
Innbyttere: 5. Fenton 56 minutter for Newey, 18. Bore 45 minutter for Hegarty, 27. Thorpe 17 minutter for Jones.
Ubenyttede innbyttere: 2. McDermott, 13. Murray.
Fredag kveld møter Grimsby jumbolaget Torquay. Grimsby ligger nå tredje nederst og må løfte seg etter seks strake tap uten mål! Situasjonen er ikke så lys i dag heller med mye skader og sykdom. Whittle er ute og 16 år gamle Ryan Bennett reiste med troppen, men ble ikke blant de 16. Ciaran Toner er også syk, mens Till som har vært så svak i det siste ikke en gang er i troppen. Ellers har klubben hentet tilbake Tony Thorpe fra Stevenage på lån ut sesongen, mens Simon Grand nå har signert en permanent kontrakt.
Det tok bare to minutter før Torquay tok ledelsen ved Jamie Ward som fyrte avgårde et skudd som passerte Barnes.
Tom Newey som har slitt med sykdom i det siste ga seg etter 34 minuter, inn kom Nick Fenton.
Torquay har dominert omgangen, men Paterson hadde et stor sjanse som gikk tilside.
Så like før pause ble det 2-0 da Lee Thorpe doblet for laget som ikke hadde vunnet en kamp siden september før dette møtet. Igjen kom målet etter et godt skudd, men presset på ballfører er ikke godt nok.
Peter Bore kom inn for Nick Hegarty etter 45 minutter.
Grimsby traff så tverrleggeren etter 59 minutter, Torquay kontret og isteden var det Lee Thorpe som scoret 30 sekunder senere!
Dette ble ikke den kickstarten Grimsby håpte på.
Fenton tok så Thorpe ned i feltet. Straffe og gult kort. Lee Thorpe steppet opp og fullførte sitt hattrick fra krittmerket etter 83 minutter.
Så helt på tampen fikk Grimsby endelig hull på byllen da Martin Paterson scora fra skrå vinkel.