mandag, januar 15, 2007

Nytt tap

To enkle mål imot betød at Walsall vant 2-0 i tv-kampen. Tross alt er Walsall lederlaget i divisjonen og i følge ekspertene så iallefall ikke Grimsby ut som et nedrykkslag i dag. Men man mangler ennå spillere som kan gjøre det uventede og fem strake tap er ingen god lesning.

14. Paterson - 19. Jones

Innbyttere: 22. North 17 minutter for Paterson, 23. Hegarty 4 minutter for Jones.

Ubenyttede innbyttere: 2. McDermott, 13. Murray, 16. Boshell.

Nicky Rizzo ble ikke lenge i Grimsby. Han pådro seg en strekk i låret på fredagens trening og er tilbake hos MK Dons. Ciaran Toner derimot er tatt tilbake i varmen. James Hunt har fått drakt 25.

Hjemmelaget tok ledelsen etter 27 minutter ved Martin Butler. Sam passerte Grand på høyrekanten og la inn til Butler som headet inn.

Så etter 78 minutter ble et corner halvklarert. Ballen ble lempet inn til Sam som headet mot mål, Barnes var på men måtte gi retur og Martin Butler doblet ledelsen med sitt andre mål.

Grimsby på sin side hadde i dag 7 forsøk på mål mot Walsalls 9.