mandag, januar 01, 2007

Grimsby med skrekkstart i 2007

Grimsby fikk ingen god start på 2007. Simon Ramsden (2), Glenn Murray og Adam Rundle ga ordinære Rochdale 4-0 seier.

14. Paterson - 7. Rankin
Innbyttere: 8. Bolland 45 minutter for Pulis, 22. North 45 minutter for Hegarty, 9. Reddy 25 minutter for Rankin.
Ubenyttede innbyttere: 12. Ravenhill, 13. Murray.
Mer enn 5000 tilskuere er forventet til kampen. Gary Croft (hofte) haltet av sist og spiller ikke i dag, heller ikke Justin Whittle (skulder) er klar. Fenton ble utvist sist, men får spille da man har levert inn en protest som må behandles. John McDermott er tilbake fra skade. Cohen er skadd, mens Jones soner sin fjerde og siste kamp.
Grimsby startet friskt og Paterson la ballen ut til Hegarty, men skuddet gikk rett på keeper.
Paterson hadde et bra skuddforsøk etter 5 minutter, men keeper fistet ballen over til corner.
Gary "Gaz" Harkins var på hugget for Grimsby igjen etter 9 minutter, men volleyskuddet ble reddet.
Den nykomponerte forsvarsfireren har noen problemer med å dele arbeidsoppgavene og etter 13 minutter tok Rochdale ledelsen ved tidligere Mariner Simon Ramsden da han fyrte inn en retur fra et frispark. Ramsden på hugget i dag og fikk gult kort etter 17 minutter. Rory McArdle kom også i boken like etter for Dale.
Etter en dårlig periode kom Grimsby mer med i kampen igjen og Nick Hegarty kom rundt på venstre, men innlegget ble avverget til corner.
Rankin forserte også kraftig, men sisteballen manglet igjen. Till fant Paterson fri etter 36 minutter, men igjen reddet den gode Rochdale-keeperen til corner.
Rochdale var tilbake i kampen igjen før pause og et skudd suste utenfor stolperoten.
Nei og nei. Grimsby sovnet av på et kort slått corner like før pause. John Doolan slo inn til en umarkert Glenn Murray som enkelt kunne doble.
Grimsby med dobbeltbytte i pausen. Danny North tok over på venstekanten for Hegarty, mens Paul Bolland kom inn for Pulis.
Skjenneprekenen til Buckley så ut til å ha virket og McDermott kom helt ned til dødlinjen, men Rochdale fikk klarert krossen til corner.
Paterson kom så helt fri på venste. Løp mot målet, men keeper reddet igjen strålende.
Chris Dagnall burde så ha satt spikeren i kista, men heldigvis headet han innlegget utenfor fra kloss hold.
Noen i pulbikummet hadde spart på noe av fyrverkeriet fra gårsdagen og det ble en liten aksjon fra vaktene å få kontroll på det hele.
På ny fikk man til noen gode kombinasjoner på høyresiden mellom Till og McDermott, men bakover spesielt på venstesiden til Boshell var det veldig skummelt.
Michael Reddy kom inn for Isaiah Rankin halvveis i omgangen.
Rochdale kom igjen rundt på sin høyreside, ballen ble lurt stusset videre til Adam Rundle som ga 3-0.
Så var katastrofen total. Et corner fra Simon Ramsden etter 72 minutter ble sendt inn, Peter Till trodde ballen skulle gå bak mål isteden smøg ballen seg inn ved stolpen!
Kampen på lørdag som ble spilt på en veldig tung bane sitter tydeligvis i beina for flere Grimsby-spillere.
John Doolan var centimetre i fra å gjøre ydmykelse total på overtid.
Dommeren blåste av og publikum buet laget av banen!