lørdag, desember 16, 2006

Frecklington doblet

Grimsby møtte et godt lag i Lincoln og hadde heller ikke marginene med seg, dermed ble det tap. Det er et faktum at Grimsbys stall er for tynn mot gode motstandere når spillere står over med skader og suspensjoner.

Lincoln - Grimsby 2-0
Sincil Bank, 5919 tilskuere

1-0 Jamie Forrester (44)

2-0 Lee Frecklington (73)

Gule kort: Gary Jones (45), Gary Croft (74)

Rødt kort: Gary Jones (66)

Grimsby (4-4-2):

1. Barnes
20. Croft - 6. Whittle - 19. Jones - 3. Newey
18. Bore - 12. Ravenhill - 11. Pulis - 23. Hegarty
14. Paterson - 7. Rankin
Innbyttere: 4. Harkins 33 minutter for Bore, 9. Reddy 29 minutter for Hegarty, 16. Boshell 21 minutter for Rankin.
Ubenyttede innbyttere: 13. Murray, 22. North.
Fenton er suspendert dermed må spissen Gary Jones ta plass i midtforsvaret. Det betyr at Rankin og Bore starter fremme, mens godeste Michael Reddy er tilbake på benken med kun en uke trening.
Till er syk, McDermott har fått tilbakefall på skaden, Bolland er også skadd. Kampene mot Lincoln er spesielle. I år har Grimsby solgt vekk alle de 1500 billettene til bortetribunen. Så får vi håpe at det går bedre enn i fjor da man tapte 5-0 og man hadde pausens peptalk i midtringen.
Lincoln startet best, men Grimsby har vært frempå et par ganger med sin store fart. Først Paterson som burde ha hatt straffe, deretter utfordret Rankin med sin store fart.
Tom Newey som plukket opp en liten skade i trening fikk seg en kraftig smell, og Boshell ble sendt i oppvarming.
Savnet av Gary Jones på topp har vært merkbart og duoen Paterson og Rankin har ikke funnet hverandre ennå.
Lincoln tok ledelsen like før pause da tidligere Mariner Jamie Forrester fikk stå alene etter et corner ble stusset videre.
Lincoln har offensive vinger i et 3-5-2 system og Grimsbys vinger Bore og Hegarty har jobbet veldig mye defensivt i dag.
Etter 55 minutter var Lincoln svært nær ved å doble, men ut av intet kom Justin Whittle inn med en blokkering.
Like etter kom Gary Harkins inn for Peter Bore som slet i dag. Samtidig med byttet roterte man på laget slik at Gary Jones gikk opp som spiss, Harkins spilte stopper og Rankin tok høyrekanten.
Michael Reddy kom så inn for Hegarty etter å ha vært ute i tre måneder, dermed gikk Paterson ned på venstrekanten.
Ny dramatikk da Gary Jones fikk direkte rødt kort for en albue i en hodeduell.
Dommer Riley så nok noe de fleste andre ikke fikk med seg der. I verste fall kan det bety tre kampers karantene.
Boshell kom så inn for Rankin for å gi laget mer balanse. Man spiller nå i en 4-3-2 formasjon.
Igjen var det dårlig markering og Lee Frecklington doblet etter 73 minutter. Dette var rett og slett ikke Grimsbys dag tross bra innsats.
Kampen dødde hen etter 0-2. Tre minutter ble lagt til. Det endte 0-2.