1. Barnes
20. Croft - 5. Fenton - 6. Whittle - 3. Newey
17. Till - 12. Ravenhill - 11. Pulis - 23. Hegarty
14. Paterson - 7. Rankin
Innbyttere: 16. Boshell 60 minutter for Hegarty, 8. Bolland 45 minutter for Croft, 9. Reddy 32 minutter for Ravenhill.
Ubenyttede innbyttere: 4. Harkins, 13. Murray.
Grimsby møter i dag vanskelige Stockport borte. Lagoppstillingen er nå inne og Martin Paterson starter tross at han har stått over en del treninger i det siste grunnet sykdom. Gary Jones er ennå suspendert, mens Michael Reddy ennå mangler litt før han kan starte. John McDermott og Gary Cohen er ute med langtidsskader. Paul Bolland, Anthony Pulis og Peter Till er alle i troppen tross småskader, mens forholdet mellom Alan Buckley og unge Peter Bore nå virker å være iskaldt.
En keepertabbe av Phil Barnes ga Stockport ledelsen etter kun 8 minutter. Et corner kom inn, Hegarty dukket, Barnes prøvde å bokse, men ballen gikk inn i kassen i steden.
Mer trøbbel fulgte da en liggende Nick Fenton handset i eget felt. Rødt kort og straffe!
Heldigvis skjøt Stockports Liam Dickinson i stolpen fra krittmerket.
En forsvarende Hegarty gjorde en feil etter 29 minutter og Liam Dickinson fikk revansj med en herlig volley!
Boshell erstattet Hegarty like etter i et taktisk bytte.
Isaiah Rankin hadde en gylden mulighet til å redusere for Grimsby, er det ennå håp?
I pausen kom Bolland inn for Croft.
Grimsby har fått litt mer ro i spillet etter pausen.
Robert Clare burde så ha laget 3-0 etter knappe timen, men traff stolpen.
Like etter kom Michael Reddy inn for Ravenhill da Grimsby gikk over til en 3-3-3 formasjon.
Grimsby ga vekk ballen ved Bolland og Michael Malcolm viste seg som en lur rev foran mål ved å gjøre 3-0.
Kanskje Barnes dummet seg ut på 0-1, men han hadde flere kanonredninger senere i kampen som avverget stortap.
Klarer Grimsby nå å nullstille seg før mandagens kamp?