tirsdag, desember 26, 2006

Hartlepool for sterke

Det var to formlag som møttes tirsdag på Victoria Park. Hartlepool viste seg derimot å være for sterke og tok sin syvende strake seier etter mål av Daly og Monkhouse.

Justin Whittle og Paul Bolland er tilbake i startoppstillingen etter skader.

7. Rankin

Innbyttere: 23. Hegarty 45 minutter for Bolland, 9. Reddy 21 minutter for Till.

Ubenyttede innbyttere: 12. Ravenhill, 13. Murray, 16. Boshell.

Omlag 300 Grimsby fans har tatt den lange turen på Boxing Day. Grimsby med sine mørkerøde bortedrakter.

Grimsby har gått defensivt ut og det første kvarteret var det ingen skudd på mål av noen av lagene.

Halvtimen nå og Hartlepool har hatt mest ballbesittelse. Den største sjansen hadde dog Grimsby da et frispark ble headet ned av Justin Whittle, Gary Harkins burde ha satt ballen i nettet på sin volley, men fikk ikke bra treff.

Etter 44 minutter reddet Gary Croft for linjen da Hartlepool kom veldig nær på en heading etter corner!

Det var en god første omgang av Grimsby som gjorde mye fornuftig. Dog med bare en mann fremme var det vanskelig, Isaiah Rankin viste seg alikevel voksen nok for oppgaven.

Grimsby har lagt om til 4-4-2 i pausen. Hegarty har kommet inn for Bolland, mens Paterson har gått opp som spiss.

Så etter 52 minutter scoret Jon Daly for Hartlepool, han var fri etter et corner og fra 11 meter fyrte han av en suser.

Grimsby så bedre ut i første omgang. Reddy kom inn for Till og la om til tre mann på topp.

Grimsby var nå under massivt press og Hartlepool hadde kanskje fortjent et straffespark, mens Rankin reddet på streken.

Så 2-0 da Andy Monkhouse doblet for hjemmelaget etter 82 minutter forstod man at det var over.