tirsdag, juli 24, 2007

Ett hull mot Hull

Grimsby tapte 1-0 mot Hull tirsdag kveld. Det var Grimsbys tredje strake tap i pre-season og tredje kamp uten scoring.

The Mariners slet en del med skader før kampen. Paul Bolland og Peter Bore stod over, mens halvskadde Gary Jones og Nick Fenton startet på benken.

Hull tok ledelsen etter seks minutter etter at Ian Ashbee lett fikk heade inn et corner.

Igjen spilte Grimsby bra, men man slet med å produsere farligheter. Tross alt var det bare en treningskamp og i følge rapportene var det flere plusser enn minuser.

Dårlige nyheter var at venstreback Tom Newey måtte ut med skade i første omgang. Inn kom venstrevingen Nick Hegarty.

Alan Buckley brukte også kampen til å eksprimentere og vi fikk se laget i en 3-5-2 formasjon ut over kampen. Hele troppen fikk minutter.

9. North - 16. Rankin
Innbyttere: 17. Hegarty 77 minutter for Newey, 6. Fenton 45 minutter for Hunt, 13. Montgomery 45 minutter for Barnes, 19. Jones 45 minutter for North, 20. Taylor 17 minutter for Rankin, 22. Foulkes 9 minutter for Whittle.