tirsdag, juli 31, 2007

Nytt om supporterklubben

Vi har nå registrert oss på norskefans.com. Dette for å nå ut til flere.

Sjekk ut: http://www.norskefans.com/england/grimsby/ Jostein og Tobias har registert seg for å administrere siden. Dersom det er flere som vil være med kontakt meg - grimsby@lyse.net.

Ellers har vi i dag fått fem nye medlemmer i supporterklubben. Sjekk ut linken Oversikt over norske medlemmer.

Endelig seier

Andy Taylor (2) og Nick Hegarty noterte seg på scoringsliten da Grimsby slo Grantham 3-0. Alle Grimsbys mål kom i første omgang.

En hemmelig prøvespiller startet kampen. Ellers startet det unge stortalentet Josh Burge kampen, Josh ble forrige sesong invitert til å trene med Aston Villa.

Grantham - Grimsby 0-3

Grimsby (4-4-2):
13. Montgomery
Burge - 5. Bennett - 15. Whittle - 3. Newey
7. Till - 8. Bolland - Prøvespiller - 17. Hegarty
20. Taylor - 19. Jones
Kom inn i andre omgang: 1. Barnes, 2. Clarke, 6. Fenton, 10. Toner, 11. Boshell, 4. Hunt, 18. Bore, 16. Rankin, 9. North, 23. Quinn, Courtley.

mandag, juli 30, 2007

Bridges glapp for Buckley

Alan Buckley prøvde å signere Michael Bridges på lån fra Hull, men i følge lokalaviser i Hull har rivalklubben nå takket nei.

Bridges var en av øyrikes beste spisser og ble i sin tid solgt for £5-millioner, men etter en alvorlig langtidsskade har han ikke fått det helt til å stemme. Forrige sesong satt han mye på benken for Championshipklubben Hull.

Grimsby ville låne spissen ved å betale en prosentandel av Bridges lønn.

fredag, juli 27, 2007

Alan leter ennå

Det nærmer seg sesongstart med stormskritt. Alan Buckley innrømmer at han ennå leter etter en spiss.

Buckley fikk frigitt en del økonomiske ressurser da Gary Harkins forsvant, skotten hadde nemlig en fet lønn.

Alan vil trolig også hente en forsvarer selv om han er imponert av 16 år gamle Matthew Bird. Nick Hegarty gjorde også en flott jobb på venstreback sist og er et alternativ.

Tom Neweys skade er ikke så alvorlig, han vil være tilbake neste uke. Heller ikke de andre skadene i troppen på Hunt, Bolland og Bore skal være av alvorlig grad.

Gary Croft som ble frigitt av klubben etter forrige sesong har signert en avtale med Lincoln. 33 åringen har slitt en del med skader og det var nok grunnen til at Alan ikke ville forlenge med han.

tirsdag, juli 24, 2007

Ett hull mot Hull

Grimsby tapte 1-0 mot Hull tirsdag kveld. Det var Grimsbys tredje strake tap i pre-season og tredje kamp uten scoring.

The Mariners slet en del med skader før kampen. Paul Bolland og Peter Bore stod over, mens halvskadde Gary Jones og Nick Fenton startet på benken.

Hull tok ledelsen etter seks minutter etter at Ian Ashbee lett fikk heade inn et corner.

Igjen spilte Grimsby bra, men man slet med å produsere farligheter. Tross alt var det bare en treningskamp og i følge rapportene var det flere plusser enn minuser.

Dårlige nyheter var at venstreback Tom Newey måtte ut med skade i første omgang. Inn kom venstrevingen Nick Hegarty.

Alan Buckley brukte også kampen til å eksprimentere og vi fikk se laget i en 3-5-2 formasjon ut over kampen. Hele troppen fikk minutter.

Grimsby - Hull 0-1

Blundell Park, 2043 tilskuere

Grimsby (4-4-2):

1. Barnes
2. Clarke - 5. Bennett - 15. Whittle - 3. Newey
7. Till - 4. Hunt - 11. Boshell - 10. Toner
9. North - 16. Rankin
Innbyttere: 17. Hegarty 77 minutter for Newey, 6. Fenton 45 minutter for Hunt, 13. Montgomery 45 minutter for Barnes, 19. Jones 45 minutter for North, 20. Taylor 17 minutter for Rankin, 22. Foulkes 9 minutter for Whittle.

søndag, juli 22, 2007

Harkins til Skottland

Gary Harkins har nå signert en ettårskontrakt med Partick Thistle etter å ha imponert på prøvespill.

22-åringen slo aldri til på Blundell Park tiltross for at han hadde erfaring fra storklubben Blackburn Rovers.

"Jeg har ikke vært glad siden jeg flyttet til Grimsby og jeg har hatt hjemlengsel," fortalte skotten i et intervju like etter å ha signert.

"Jeg hadde vært i England siden jeg var 16 og det gikk bra når jeg var juniorspiller og hadde mange kompiser. Det var litt annerledes i Grimsby hvor resten av gutta hadde familie og du ble litt ensom under slike forhold."

"Grimsby var greie som lot meg komme opp til Skottland og trene med Thistle i et forsøk på å få en kontrakt."

lørdag, juli 21, 2007

Nytt tap

Grimsby tapte sin andre kamp på rad mot non-league motstand lørdag. Bortekampen mot Farsley Celtic endte med 0-2 tap på en søkkvåt Throstle Nest. Town hadde største delen av spillet, men manglet sting foran mål.

Grimsby startet med sitt antatt beste lag. Barnes, Clarke, Bennett, Whittle, Newey, Till, Boshell, Bolland, Toner, Rankin, North.

I andre omgang eksprimenterte Alan Buckley en del. Foulkes, Bird og Hegarty fikk prøve seg i forsvar. På midtbanen fikk Jamie Clark en sjanse sammen med med James Hunt. På topp var prøvespiller Nathan Jarman i aksjon sammen med Andy Taylor.

Forsvarsspilleren Stevland Angus som har vært på prøvespill klarte ikke å imponere tilstrekkelig og har reist i fra Blundell Park.

Nick Fenton og Gary Jones stod igjen over med skader.

Buckley om kampen
"Jeg var veldig fornøyd med vår første omgang. Vi spilte bra, trillet god ballen. Manageren deres kom til meg i pausen og takket for at vi ville møte dem, han sa at vi hadde gitt dem en leksjon i fotball. I andre omgang så vi litt ukomfortable ut, men det skyldes nok at vi eksperimenterte litt," sa Buckley.

Farsley Celtic - Grimsby Town 2-0

Throstle Nest

Grimsby: 1. Barnes - 2. Clarke, 5. Bennett, 15. Whittle, 3. Newey - 7. Till, 11. Boshell, 8. Bolland, 10. Toner - 16. Rankin, 9. North.
Innbyttere: 22. Foulkes, 17. Hegarty, 4. Hunt, 20. Taylor, 14. Bird, Nathan Jarman (prøvespiller).

torsdag, juli 19, 2007

Geir så Grimsby

Supporterklubb medlem Geir Myklebust hadde reist over for å se kampen mot Gainsborough Trinity.

Har vært på kamp i dag. Ingen god kamp av Grimsby, men stadige bytter på laget gjør jo sitt.

Pre-season er jo ikke alvor da. Sir Alan of Buckley ropte ut sine instruksjoner fra sidelinjen og nærmest forklarte spillerne hva de skulle gjøre. Morsomt å høre på.

Angus i forsvaret + den nye keeperen Montgomery virket litt usikre. Rankin var et friskt pust da han kom innpå. Hunt virket bra - han skrek og oppildnet sine medspillere som en lagkaptein. Jeg så riktignok ikke noe kapteinsbind.

Clarke virket villig fremover og jeg vil si lovende i forhold til de store skoene han skal fylle etter McDermott. Han var ofte i gode posisjoner på høyresiden uten at han fikk ballen fra sine lagkamerater.

Till var derimot mye involvert, og virket meget frisk. North hadde ingen god dag i dag. Ble pakket inn av robuste forsvarere fra Gainsborough - et lag som nok kommer til å få en god sesong hvis de spiller hver kamp med like mye innsats som i dag.

I 2. omgang kom Justin Whittle innpå til stor applaus og glede hos Grimsby-fansen. Man bare visste at det kom til å være tett i forsvaret i den omgangen - og det ble det jo... :-)

Grimsby tapte 0-1 i dag, men det viktige i slike kamper er jo ikke resultatet. Tror nok laget må jobbe mer med gjennombruddshissigheten fremover. Det ble nok for mye trilling av ball i dag.

Tror midtbanen er god nok slik den fremstår i dag, forsvaret er godt nok så fremt ingen blir skadet - men man burde nok anskaffe en ekstra mann. Ut fra det jeg så i dag så tror jeg dessverre at Stevland Angus ikke er god nok.

I angrepet er det mange spennende alternativer, men skulle ønske at Gary Jones eller en lignende rutinert spiss kunne vaere makker med Rankin, North eller Taylor der fremme. Hver for seg er alle gode på sine ting, men ingen av dem er vel det jeg vil kalle en komplett spiss. North og Taylor mangler rutine, Rankin har fart og delvis teknikk men lite fantasi i avslutningen og Jones er vel ikke den raskeste spissen i verden akkurat. Så her er det noen utfordringer for Sir Alan av Buckley.

Ellers: fint spillevær i en vakker, liten engelsk by - og jeg fikk hilse på mange av spillerene da de kom til stadion og ønsket dem til lykke med sesongen fra "The Norwegian Branch of Grimsby Supporters Club." :-)

onsdag, juli 18, 2007

Lille Gainsborough ga problemer

Grimsby fikk seg en oppvekker mot Gainsborough og tapte 1-0. Vi får satse på at det skyldes den knallharde treningen gutta har vært igjennom den siste uken.

Tross tap eide Grimsby mesteparten av spillet.

Hele troppen fikk spilletid også i dag.

Gainsborough - Grimsby 1-0

Northolme

1-0 Spiller nummer åtte '35

Grimsby (4-4-2): 13. Montgomery (1. Barnes fra 45) - 2. Clarke (22. Foulkes fra 80), 21. Angus (15. Whittle fra 45), 5. Bennett (14. Matty Bird fra 85), 3. Newey - 7. Till (18. Bore fra 45), 4. Hunt (16. Rankin fra 35), 8. Bolland, 11. Boshell (Hunt kom på igjen), 10. Toner (17. Hegarty fra 70) - 9. North (20. Taylor fra 75).

Gary Jones og Nick Fenton stod over. Det var også en tre-fire unggutter på benken som ikke ble benyttet.

fredag, juli 13, 2007

Komfortabel start

Grimsby vant 3-1 over Brigg etter mål av Danny North (2) og Peter Bore.

Det var mange bytter i kampen og prøvespiller Stevland Angus fikk sjansen. Nathan Jarman er også på prøvespill, men var ikke listet i lagoppstillingene vi har kommet over.

Den lovende juniorspilleren James Quinn (16) fikk også sjansen.

Brigg Town - Grimsby 1-3

Mål:
0-1 Peter Bore (Nick Hegarty) 11'
0-2 Danny North (Peter Till) 50'
0-3 Danny North (Luke Foulkes) 57'
1-3 Julian Capuano 77'

Hawthornes

Grimsby (4-4-2): 13. Montgomery (1. Barnes inn etter 45.) - 2. Clarke (22. Foulkes inn etter 45.), 6. Fenton (15. Whittle inn etter 45.), 21. Angus (5. Bennett inn etter 45.), 23. Quinn (3. Newey inn etter 30.) - 18. Bore (7. Till inn etter 45.), 4. Hunt, 11. Boshell (8. Bolland inn etter 30.), 17. Hegarty - 20. Taylor (9. North inn etter 45.), 19. Jones (16. Rankin inn etter 45.).
Ciaran Toner manglet i dag han skal spille en oppvisningskamp for et svekket Nord Irland mot Everton på lørdag.

onsdag, juli 11, 2007

Angus inn, Harkins ut?

Gary Harkins er på vei ut, men Stevland Angus er på vei inn.

Harkins kom fra Blackburn foran forrige sesong, men har aldri slått til på Blundell Park. Nå har han reist hjem til Skottland for å trene med Partick Thistle i et par uker. Blir det ingen kontrakt vil Gary returnere til Grimsby 23. juli. Også et par andre klubber har følere ute for midtbanespilleren.

Forsvarsspiller Stevland Angus trener nå med Grimsby. Angus er tidligere Torquayspiller.
Flere andre klubber jakter han også, men trener Alan Buckley håper å få han på kroken.

"Stev trener med oss fortiden, mer er det foreløpig ikke. Jeg er imidlertid fornøyd over å ha muligheten til å se på hans kvaliteter," forteller Buckley.

Samtidig har det blitt en endring i draktnumre. Isaiah Rankin ble opprinnelig tildelt drakt 12, men nå har man bestemt at fansen skal ha det nummeret. Rankin får istedenfor drakt 16.

Gary Croft ble frigitt av Grimsby etter forrige sesong, karrieren trenger alikevel ikke å være over. Backen har nemlig imponert på prøvespill hos non-league laget Burton Albion.

fredag, juli 06, 2007

Draktnumrene fordelt

Spillernumrene for kommende sesong er klar.

Keeper Phil Barnes beholder nummer 1 drakten tross signeringen av den sterke utfordreren Gary Montgomery. Det er klart at nykommer Jamie Clark tar over John McDermotts legendariske nummer 2 drakt. Tom Newey på venstrebacken fortsetter med sitt nummer 3.
Gary Harkins som har vært mye ute i kulden under Buckley har mistet sin drakt nummer 4 til James Hunt. Unge Ryan Bennett har blitt vist tillitt ved å få drakt nummer 5 fra Nick Fenton som på sin side har tatt Justin Whittles drakt nummer 6. Peter Till har også rykket opp og overtar drakt 7 fra Isaiah Rankin. Stjernespiller Paul Bolland fortsetter med drakt nummer 8. Danny North har nå etablert seg på førstelaget og har fått drakt nummer 9. Ciaran Toner fortsetter med den prestisjefylte drakt nummer 10. Danny Boshell har også flyttet opp blant de 11 første, mens Isaiah Rankin har blitt flyttet ned på plass 12. Nykommer Montgomery tar drakt 13. Gary Harkins får drakt 14, mens fjorårets kaptein Justin Whittle vil spille med drakt 15 i det som kanskje vil bli hans siste sesong som spiller.
Drakt nummer 16 er foreløpig ledig, mens Nick Hegarty har flyttet opp noen hakk og tar drakt 17. Fjorårets delte toppscorer Peter Bore fortsetter med drakt 18. Gary Jones forblir i drakt nummer 19. Andy Taylor blir å se med 20 på ryggen. Drakt 21 er ledig, mens talentfulle Luke Foulkes tar drakt 22.

tirsdag, juli 03, 2007

Grimsby ferdig med ferien

Det har vært særdeles tyst fra Blundell Park denne sommeren. Men på mandag kommer spillerne tilbake til treningsfeltet.

Stallen fra forrige sesong er så godt som inntakt. "Jeg har alltid likt å beholde store deler av troppen fra sesong til sesong. Jeg vil ha kontinuitet og vil aldri bytte ut 9-10 spillere hver sommer," forteller trener Alan Buckley.

Noen nye spillere kan ennå komme, deriblant Martin Paterson som ennå ikke har signert ny kontrakt med Stoke. Buckley er ikke like sikker på at han kommer til Grimsby. "Jeg tror ikke Martin signerer for Stoke, men heller ikke for oss. Jeg tror han går til Scunthorpe, de spiller på et høyere nivå som er mer interessant."

Danny North har blitt linket til Leeds i sommer. "Jeg har ikke hørt noe om det, og jeg tviler på at Dennis Wise har hørt om det heller. Jeg tror det ryktet kommer nedenfra en av dokkene, det pleier å komme noen rykter fra der."

I tillegg til en ny spiss, blir det nok forsvarskjøp. "Vi vil nok forsterke forsvaret litt, men det er snakk om å få inn cover på plassene."