lørdag, desember 31, 2005

Town snudde det

Grimsby avsluttet sesongen med sin tredje mulige seier i juleperioden da Wrexham ble slått 2-1 i en høydramatisk batalje.

Whittle var skadet og unggutten Andy Taylor (bildet) fikk sjansen på benken.

Wrexham - Grimsby 1-2
Racecourse Ground, 4527 tilskuere

Mål:
1-0 Michael Jones (42)
1-1 Michael Reddy (Cohen) (52)
1-2 Glenn Downey (Newey) (84)
Gule kort: Paul Bolland (86), Michael Reddy (90)

Grimsby (4-4-2):
1. Mildenhall
20. Croft - 4. Ramsden - 12. R-Jones - 3. Newey
15. Cohen - 18. Toner - 8. Bolland - 11. Parkinson
9. Reddy - 19. G-Jones
Innbyttere: 10. Gritton 45 minutter for R-Jones, 17. Downey 41 minutter for Ramsden, 7. Kalala 15 minutter for Croft.
Ubenyttede innbyttere: 22. A-Taylor, 23. Hegarty.

Etter at Wrexham startet best, kom Grimsby mer med i kampen. Rob Jones ble skadd på tampen av første omgang og Wrexham tok muligheten da de scoret ved Michael Jones etter 42 minutter.
Spissen Martin Gritton erstattet kaptein Rob Jones i pausen og Gary Jones gikk ned som stopper. Paul Bolland overtok kapteinsbåndet.
Høyreankelen til Simon Ramsden røyk så tidlig i andre omgang og han måtte bæres av på båre. Inn kom Glenn Downey som tok plass på siden av Gary Jones i midtforsvaret.
Så en nydelig ball inn fra høyre til Michael Reddy som mot keeper utlignet til 1-1 med en nydelig kipp! Et utrolig viktig psykologisk mål etter nettopp ha tapt sine to stoppere.
Kalala kom så inn for Croft kvarteret før slutt.
Så ga kulthelten Downey ledelsen da han headet inn et Newey frispark.
Dommeren viste så Bolland ut fire minutter før slutt for det han trodde var Bollands andre gule, men fjerdedommeren påpekte at Bolland stod uten kort. Bolland fikk derfor fortsette.
Tre minutter lagt til.
På overtid ble også en Wrexham spiller utvist.
Kampen ble blåst av, men en stygg episode skjedde da en Wrexham fan angrep Towns keeper Mildenhall. Mildy bare så dumt på supporterne og det gikk visst bra.
Tre poeng er bra fra kampen, men manager Slade må nok styrke laget før kampen mandag da Ramsden og R-Jones vil være ute lenge med sine skader, mens Bolland vil være suspendert.