lørdag, mars 25, 2006

Lincoln ydmyket Grimsby

Lincoln fikk det lett mot et Grimsby lag som ikke var på høyden. Det ble 5-0 tap.

9. Reddy - 19. G-Jones
Innbyttere: 12. R-Jones 45 minutter for Whittle, 7. Kalala 45 minutter for Toner, 10. Goodfellow 6 minutter for Croft.
Ubenyttede innbyttere: 11. Parkinson, 31. Mendes
Grimsby møter i dag nabo Lincoln borte, et lag man ikke har slått borte siden 1957! Hele 2285 Grimbarians har tatt turen.
Grimsby vil være uten John McDermott som står over etter bortgang i familien. Gary Croft kommer inn på høyrebacken. Paul Bolland og Curtis Woodhouse som har slitt i det siste starter, det samme gjør Michael Reddy som er småsyk.
Høy risikokamp dette og det var varslet om bråk i byen lenge før avspark. Den første Grimsbysupporteren ble ført bort av vakter etter 10 minutter av kampen.
Lincoln tok ledelsen etter 13 minutter da Luke Foster enkelt fikk heade inn et innlegg.
Like etter ble det 2-0 til hjemmelaget da Jamie Forrester scoret mot sin gamle klubb.
En forferdelig start for Grimsby som tross alt har hengt med godt spillemessigt.
Så tok Mildenhall en Lincolnspiss som siste mann - straffe. Paul Mayo steppet og scorte.
Som ikke det var nok, keitete forsvarspill av Grimsby ga Lincoln 4-0 like før pause ved Marvin Robinson. Hvor var markeringen?
I pausen satte Slade og Rodger seg sammen med spillerne i midtsirkelen for peptalk! Her skulle ingen kunne gjemme seg bort.
Whittle og Toner gikk ut i pausen, inn kom R-Jones og Kalala.
Grimsby startet andre omgang med en fandenivoldsk holdning og et forsøk fra Cohen ble reddet på linjen.
Det kunne fort ha blitt 5-0 etter timen da Newey rotet det til, men Mildenhall reddet.
Det var også en del trøbbel. Grimsbyfansen forlot kampen kvarteret før slutt og en del Lincolnfans fulgte...
Et skudd av Lee Beevers endret retning og 5-0 var et faktum like før slutt.