søndag, mai 28, 2006

Hjerteskjærende for Grimsby


Grimsby fikk ikke spillet til å sitte mot Cheltenham, det hele virket planløst. Guinan ga 1-0 etter 63 minutter så snørte Robins igjen sekken og dett var dett.

John McDermott er skadd og står over for Grimsby. Ellers bestod Marc Goodfellow en siste fitnesstest og er klar for benken. Gary Jones og Michael Reddy som også har slitt starter.
Gary Cohen som har vært i litt dårlig form i det siste er på benken, Junior Mendes er foretrukket.

Grimsby - Cheltenham 0-1

Mål:

0-1 Stephen Guinan 63

Gult kort: Curtis Woodhouse (84)

Millennium Stadium, 29,196 tilskuere

Grimsby (4-4-2):

1. Mildenhall
20. Croft - 6. Whittle - 12. R-Jones - 3. Newey
31. Mendes - 8. Bolland - 32. Woodhouse - 11. Parkinson
9. Reddy - 19. G-Jones
Innbyttere: 15. Cohen 63 minutter for Reddy, 5. Futcher 15 minutter for Croft, 10. Goodfellow 7 minutter for Mendes.
Ubenyttede innbyttere: 7. Kalala, 18. Toner.
Varmt vær, men banen er noe slitt etter hardt kampprogram i det siste.
Grimsby skal ha solgt 15,000 billetter til kampen.
Grimsby fikk det aldri til i denne kampen. Ballen føyk som regel over hodet på midtbanen og det ble ikke bedre av slurv i Grimsby-forsvaret. Det første kvarteret hadde Rob Jones to store blemmer som begge kunne gitt Cheltenham ledelsen, men Mildenhall stod i veien begge ganger.
Etter 27 minutter måtte spissen Michael Reddy gi seg etter hjernerystelse, inn kom Gary Cohen.
Det tok en halvtime før fiskerne kom med i kampen og TV-bildene viste klart at Andy Parkinson ble felt innenfor straffefeltet etter 34. minutter. Men dommeren stod dårlig plassert.
Gode skuddforsøk av Gary Cohen og Andy Parkinson på tampen av omgangen ga Grimsby håp og det var litt dumt at pausen avbrøt Mariners gode driv.
For i andre omgang var det tut og kjør fotball igjen. Cheltenham var med å få ballen opp i luften slik at Bolland og Woodhouse ikke fikk igang sitt kreative spill.
Så skjedde det. Gary Croft og Steve Mildenhall misforstår hverandre, ballen går ut på omlag 16 meter hvor en Cheltenham-spiller lemper inn. Ballen styres inn av Stephen Guinan til 0-1!
Mange trodde alt var over da Curtis Woodhouse felte en Robinsspiller inne i feltet, men Mildy reddet straffen fra Grant McCann!
Mot slutten la Grimsby om til 3-4-3 da Ben Futcher kom inn som spiss, ut gikk Gary Croft.
Dette skulle selvsagt gi mer trøkk fremover. Man kom da også svært nær da et innlegg fra Junior Mendes ble headet mot mål av Gary Jones fra kort hold, men keeper var med på notene.
Det ville seg ikke for de hvite og sorte og på tampen klarte man ikke å få til mer enn noen cornere.
Hele fem minutter ble lagt til, men det hjalp heller ikke. Nå blir det nok en sesong i bunnen av ligaen. Nå står det mange store spørsmålstegn bak hva som skjer neste sesong.

2 Comments:

Anonymous Tarjei Solum Grimstad said...

Nå har jeg hørt hele kampen på radio, og det viser seg tydelig at de rett og slett ikke var gode nok. Altfor dårlig. Mista nok motivasjonen da det direkte opprykket røyk, og de var ikke profesjonelle nok til å heve seg til den viktigste kampen. Dårligst når det gjelder (igjen). Det viser seg alltid at det er vanskelig å komme seg igjen etter en "nesten"-sesong, så jeg blir ikke overraska hvis Grimsby blir et middelhavsfarer-lag neste sesong. Det er gøy med en og annen seier over et storlag, men det er ikke det laget lever av. Jeg er veldig skuffa.

28 mai, 2006 18:08  
Blogger Jostein said...

To Grimsby supportere på Champs i Stavanger var også veldig skuffet.

Nå blir det samling i bunn, skal bli "interresant" å se hva Slade kan lime i sammen av restene... Er redd en del kan forsvinne nå.

28 mai, 2006 18:52  

Legg inn en kommentar

<< Home