tirsdag, mai 16, 2006

Grimsby til Cardiff

Ben Futcher og Gary Jones snudde det for Grimsby med 2-1 seier ble det 3-1 sammenlagt og tur til Cardiff søndag 28. mai klokken 15.00!

Grimsby - Lincoln 2-1

Blundell Park, 8062 tilskuere

0-1 Marvin Robinson (Scott Kerr) 26

1-1 Ben Futcher (Gary Jones) 59

2-1 Gary Jones (Curtis Woodhouse) 81

Gule kort: Gary Croft (45), Justin Whittle (66).

Rødt kort: Gary Jones (90)

Grimsby (4-4-2):

1. Mildenhall

20. Croft - 6. Whittle - 12. R-Jones - 3. Newey

15. Cohen - 8. Bolland - 32. Woodhouse - 11. Parkinson
19. G-Jones - 31. Mendes
Innbyttere: 5. Futcher 62 minutter for R-Jones, 9. Reddy 32 minutter for Cohen, 18. Toner 14 minutter for Mendes.
Innbyttere: 7. Kalala, 10. Goodfellow.

Grimsby slapp inn et tullemål da Rob Jones var ute og fikk sydd noen sting i hodet. Mendes pådro seg et frispark, ballen ble slått inn og fiskerne sov slik at Marvin Robinson fikk det lett.
Like etter kom Ben Futcher inn for Jones.
Grimsby var bleke i første omgang og Mendes sjanse på overtid i første omgang var det beste Mariners produserte.
Ingen bytter i pausen.
Futcher hadde en brukbar mulighet etter 53 minutter, men headingen havnet oppå nettaket.
Mariners virker hakket hvassere i andre omgang.
Reddy kom inn etter 58 minutter for Cohen.
Gary Jones header et frispark fra Tom Newey til Ben Futcher som fikk en enkel jobb, dermed 1-1!
Store sjanser til begge lag mot slutten.
Ciaran Toner inn for Grimsby, Mendes ut.
Så, Gary Jones stiger majestetisk og header inn 2-1 på ballen fra Woodhouse! Et fantastisk mål! Dermed må Lincoln score to mål de siste 8 minuttene.
Så malurt i begeret på slutten - Gary Jones mistet hodet og ble utvist på overtid for albuebruk og går glipp av finalen i Cardiff.
Finalemotstander blir enten Cheltenham eller Wycombe, Chelthenham vant første kamp 2-1.
PS: Grimsby er sikret £250,000 for å ha nådd Play Off finalen.