lørdag, april 08, 2006

Var det gullet som glapp?

Grimsby tapte lørdag seriefinalen mot Carlisle 1-0. Dermed ligger man syv poeng bak fem serierunder før slutt, Brunton Park laget har også en hengekamp.

Carlisle - Grimsby 1-0

Brunton Park, 10909 tilskuere

Mål
1-0, Michael Bridges (49)

Gule kort: John McDermott (71), Toner (90).

Grimsby (4-4-2):
1. Mildenhall
2. McDermott - 6. Whittle - 12. R-Jones - 3. Newey
11. Parkinson - 8. Bolland - 32. Woodhouse - 10. Goodfellow
9. Reddy - 19. G-Jones
Innbyttere: 31. Junior Mendes 16 minutter for Parkinson, 18. Toner 8 minutter for Goodfellow, 5. Futcher 8 min for McDermott.
Ubenyttede innbyttere: 7. Kalala, 20. Croft.
Fiskerne var uten Gary Cohen (kne) som ble erstattes av Andy Parkinson.
Sjansefattig første omgang som endte 0-0, Grimsby hadde et lite overtak i sjanser.
Tidlig i andre omgang benyttet Michael Bridges seg av en glipp i Grimsbyforsvaret og puttet ballen bak keeper.
Foruten en liten periode da målet kom har Grimsby vært fullt på høyden med serielederne.
Grimsby la om til 3-4-3 i slutten, men man fikk ikke hull på byllen.
Spennende på tampen, tre minutter ble lagt til. Woodhouse kom svært nær, men ikke mål.
Det ble tap, nå kan man glemme Grimsby og heller forsvare en topp tre plassering som vil gi opprykk.