lørdag, mai 06, 2006

Slade om kampen

Manager Russell Slade var selvsagt skuffet, men ser på det positive før play off kampene. "Jeg er skuffet, men vi tar med oss det positive. Vi spilte en bra kamp, Northampton scoret vel på sin eneste sjanse."

"Det var en rar kamp, minuttet før slutt var vi oppe, men vi visste at det ikke var over."

"Noen spillere burde egentligt ikke ha spilt i dag. Bolland og Croft var nok ikke mer enn 70 prosent i dag, men spilte."

"Vi har folk som kan komme inne og gjøre en bra jobb. Kalala har vist god moral på trening tross at han ikke har spilt mye. På straffen var han kald slik alle franskmenn er i slike situasjoner."

"Vi visste at vi måtte få et resultat, da vi fikk målet var jeg glad, vi kunne ikke gjøre noe mer. Så vi var skuffet da vi slapp inn. Men dette spillet kan skifte karakter fort, da Oxford mistet en mann ble det vanskelig."

"Play off vil bli hardt, dette får være en oppvarming til de kampene. Lincoln har erfaring fra play off og har vært der tre av de fire siste sesongene. Men det betyr at de har erfaring i å tape der..."

"Etter 46 kamper er vi det 4. beste laget med god margin. Vi håper at det beste laget av dem igjen går opp."

"Vi får vente noe med å se an skader. Reddy spilte egentlig mer enn han burde i dag."

"Ryggproblemer til Croft og Toner vil nok gjøre at dem sliter til lørdag. Men Bolland blir nok klar, Tom Newey kan faktisk komme tilbake."

Nå skal 5-0 tapet i Lincoln hevnes.
"Vi husker 5-0 tapet mot Lincoln og det var et varsel da, etter det har vi rettet opp mye forsvarsmessig."

"Jeg tror det blir en bedre kamp fra oss denne gang."